Maštate o sanjivim fotografijama s vjenčanja? Ove lokacije u BiH će vas oduševiti! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Maštate o sanjivim fotografijama s vjenčanja? Ove lokacije u BiH će vas oduševiti!

Tekst:

Emina Smaka

BONJOUR.VOLI
5.10.2021.

Dan vjenčanja mnogi žele proslaviti sa porodicom i svojim najbližim uz ukusnu hranu, ugodnu atmosferu i predivan ambijent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na toj listi svakako jedna od važnih stvari je i fotografisanje mladenaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponekad u mjestu u kojem živite ne možete da vidite sve predivne lokacije koje to mjesto nudi a koje viđate možda i svaki dan.

Mnogi restorani u ponudi imaju i organizaciju slavalja, međutim to često nije prostor u kojem želite zabilježiti romantične fotografije sa svojim partnerom najsretnijeg vam dana u životu.

Kod bh. fotografkinja i fotografa smo pronašle neke od najljepših lokacija za najdivnije fotke.

LUKOMIR

Lukomir vam na prvu pomisao možda ne zvuči kao idealna lokacija za vjenčanje, ali ove fotografije će vas uvjeriti u suprotno. Predivna prirodna i ruralni ambijent će dati originalnu notu vašim fotografijama, a sigurni smo da će biti mnogo zanimljivih priča za ispričati kada budete ponovo gledali fotografije.

foto: @redzepagicaida

HAJDUČKA VRATA

Još jedna nešto izazovnija lokacija je planina Čvrsnica i njena bajkovita Hajdučka vrata. Tim sa profila Vlasta Weddings su napravili predivne fotografije za koje smo sigurni da će biti inspiracija mnogima.

BAŠTA ZEMALJSKOG MUZEJA

Iako omiljena lokacija za mnoge parove, ne možemo izostaviti predivnu baštu Zemaljskog muzeja u Sarajevu. Jednostavno daje bajkovitu notu fotografijama zaljubljenih parova.

* * *   

ULICE GRADA

Na naše veliko iznenađenje neke od najsimpatičnijih fotografija sa vjenčanja koje smo pronašli su fotkane na ulicama gradova. Organizacija ovakvog fotografisanja nije zahtjevna, a barem jedna fotogenična ulica se može naći u svakom gradu.

ROOFTOP

Fotografije sa krovova sa pogledom na grad imaju neku posebnost u sebi, još ako dodate zaljubljeni par i mladenku u bijeloj vjenčanici, uspješna fotografija je zagarantovana!

* * * 

Naslovna fotografija: @blink.weddings
Tekst: Emina Smaka  

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno