Kako fotelju uklopiti u baš svaki interijer?

INTERIJERI
3.9.2019.

Kada tek jedna stvar učini razliku i potakne promjenu i ono najvažnije, stvori topliju atmosferu u domu te u vama probudi osjećaj sreće jer ste vaš interijer učinili bogatijim za još jednog posebnog člana, onda znate da ste pametno investirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojedini detalji u našem domu ili komadi namještaja uistinu imaju moć da učine da naš dom instant dobije vedru vibru i mini transformaciju koja u nama budi osjećaj zadovoljstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najčešće, zvijezda makeovera postaje upravo fotelja koja može imati toliko lica i pomoći vam da još bolje organizirate prostor.  Uz nju možete da date moderan izgled domu kakav i zaslužuje, ali i kreirate ugodno mjesto za druženje i relaksaciju.


Osim što može biti produžetak vašeg kauča i dodatno mjesto za sjedenje u domu, kada ste sami, uz dekicu, taburee i knjigu, postat će vaša zona ugode. 


Ovisno o stilu uređenja u vašem dnevnom boravku, možete birati baršunaste modele, kožne ili fotelje sa zlatnim metalik nogama… 
No, ako želite igrati na sigurno, birajte boju i model koji vam neće brzo dosaditi. Prilikom odabira veličine, pazite da birate onu koja će najbolje odgovarati vašem životnom prostoru. A ako ste neodlučni kako dodati fotelju i u vaš dom, koju nijansu izabrati te kako ju dodatno obogatiti, zove fotografije vam mogu poslužiti kao inspiracija. Sretno s preuređenjem!

INTERIJERI , 3.9.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno