Sve o festivalu Fina degustacija u kojem će rado uživati ljubitelji vrhunskih vina - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sve o festivalu Fina degustacija u kojem će rado uživati ljubitelji vrhunskih vina

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
23.4.2023.

Sedamnaest godina postojanja, bh. festival vina Sarajevo Wine Weekend udružen sa kompanijom Fina Vina i ovog proljeća nastavlja tradiciju proljetnog festivala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Na prošlogodišnjem proljetnom festivalu žene vinarke su imale priliku predstaviti vinarije i vina

Koncept Fine degustacije je predstavljanje premium vinarija koje su u proteklom period dobile najveći broj poena na svjetskim i europskim vinskim ocjenjivanjima, poput čuvenog i poznatog Decantera.

Direktor Amir Beširević nam je kazao šta će nas očekivati ove godine na Finoj degustaciji“Portofolio Tasting koji će se održati u Hotelu Bosnia, Kulovića 9 u petak 02.06.2023.g. s početkom u 18h pa sve do 22h će imati malo drugačiji koncept. Naši vinari i dugogodišnji partneri će imati priliku da predstave nešto novo našim posjetiocima. Cijeli festival će biti dodatno “začinjen” i zabavom nakon zvanične satnice u Coloseum Clubu. Zato posjetite nas, jer će ovo biti još jedan festival kojem nećete moći odoljeti!“

Pratite društvene mreže Sarajevo Wine Weekend i Fina Vina i budite u toku sa događajem koji nam dolazi. Do tada, prisjetimo se kako je bilo na prošlogodišnjem proljetnom festivalu.

">


* * *
Foto: Fina Vina PR

Povezani članci

Najpopularniji članci