Filmski set u koji bismo se rado uselili – The Intern - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Filmski set u koji bismo se rado uselili – The Intern

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
30.9.2015.

Kad smo saznali da će se na filmskom setu suočiti ljupka Anna Hathaway i genijalni Robert DeNiro, te da će snage odmjeriti ulogama u kojem Anne preuzima ulogu Vraga koji nosi Pradu, a Robert stažiste, znali smo da za premijeru ovog filma u kinima želimo rezervirati kartu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj vam nećemo otkrivati u slučaju da još uvijek niste pogledali njihove (ne)zgode, nego vas vodimo u sam backstage filma, točnije na set koji će vam biti jednako inspirativan kao i novo izdanje vašeg omiljenog magazina posvećenog uređenju doma. Zapravo, ovaj filmski set inspirativan je i na polju uređenja vašeg poslovnog prostora. No, krenimo redom.

Čarobnjak koji je zaslužan za ovakav interijer jeste Nancy Meyers, u čiji smo se rad zaljubili još dok smo gledali film Holiday u kojem glume Kate Winslet i Cameron Diaz. Tu su i filmovi It's Compliceted i Something’s Gotta Give. Nancy je urede start upa kojeg je pokrenula mlada Jules smjestila u staro skladište, sa prozorima sa čeličnim okvirima, dok je sam namještaj spoj modernog, posebice moderne tehnologije i namještaja koji dolaze iz minulih doba, ali i prirodnim materijalima. Našu pozornost su ukrale zanimljive svjetiljke i sadržaj koji se nalazio na stolovima, od cvijeća do mnoštva magazina.

intern interior 01

intern interior 09

intern interior 10

intern interior 11

intern interior 12Njen dom je također prava mala riznica inspiracije. U dnevnom boravku i kuhinji prevladavaju crno bijeli elementi kojem su odličan kontrast umjetnine u boji. Kuhinja. Kuhinja je ostvarenje naših snova. Sivo bijela kompozicija odaje dojam elegancije i ozbiljnosti, sviđaju nam se i police na zidovima, a šank i mini stolić za djecu čine ju savršenim mjestom za okupljanje cijele obitelji. Ukratko – na ovaj set se usitinu želimo useliti. 

intern interior 02

intern interior 03
intern interior 05

intern interior 04

intern interior 06

intern interior 07

intern interior 08

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno