FEEL GOOD majica vol. 4: Tko su bili gosti druženja kojeg smo organizirali u Sarajevu? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

FEEL GOOD majica vol. 4: Tko su bili gosti druženja kojeg smo organizirali u Sarajevu?

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
9.3.2023.

Vođeni nevjerojatnom energijom i pričom u kojoj žene podržavaju jedna drugu, jučer smo u Bistro Zdravo održali promociju nove FEEL GOOD majice, čiji kreativni koncept potpisuje Haris Jusović, poznati bh. grafički dizajner i vizualni umjetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njen dizajn podsjeća nas na snagu ženskog zajedništva i da zajedno možemo kreirati svakodnevnicu kakvu volimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovo je 4. izdanje jedinstvenog projekta kojeg je Bonjour.ba pokrenuo u suradnji s kompanijom dm u cilju promocije i osnaživanja bh. poduzetnica.
Vjerujemo da će ovaj pamtljivi dizajn potaknuti dame da svaki dan pružimo podršku jedna drugoj, ali i kao podsjetnik da možemo pomicati planine.

Na druženju su nam se pridružile i sjajne dame koje su i kroz prethodne godine podržale projekt FEEL GOOD majica te zajedno s dm kupcima sudjelovale u kreiranju uspješnijeg i boljeg poduzetničkog okruženja u Bosni i Hercegovini.

 
Podsjećamo, FEEL GOOD majica je made in BiH artikl te ekskluzivno dostupna u svim dm prodavnicama u BiH, a njenom kupovinom po cijeni od 16,95 KM i ove godine donirate 3 KM za razvoj ženskog poduzetništva u BiH.

Vjerujemo da #možemoskupa pomicati planine te se nadamo da ćete svoju novu FEEL GOOD majicu nositi s ponosom te ju rado promovirati u svojoj okolini.
I ne zaboravite, žene su sadašnjost i budućnost. Posebice kada svoje ciljeve ostvaruju skupa.
Kroz fotografije u nastavku pogledajte koje su dame bile gošće našeg inspirativnog #girltalk druženja.

 

***
Foto: Marko Jovančić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci