Što su to neinvazivni estetski zahvati koje radi FaceLAB Studio? Otkrijte u nastavku. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Što su to neinvazivni estetski zahvati koje radi FaceLAB Studio? Otkrijte u nastavku.

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

BEAUTY SAVJETI
11.9.2023.

Estetski studio koji uz visoku stručnost i kvalitetne materijale nudi i prihvatljive cijene, zasigurno će privući i vašu pažnju ukoliko se odlučite na neki neinvazivni estetski zahvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Međimurska ulica 17 u Zagrebu je nova beauty adresa na kojoj se smjestio studio estetske medicine FaceLAB. Mi smo imali priliku porazgovarati s njima i saznati više o tome koje beauty tretmane rade, s kojim brendovima surađuju, ali i o ugodnom ambijentu u kojem ćete osjećati sigurnost i lako se povezati s prostorom i osobljem.

Za one koji se prvi put susreću s terminom neinvazivnih estetskih zahvata, ali i one koji su već radili slične tretmane, donosimo više detalja kroz ovaj intervju.
Što FaceLAB izdvaja u odnosu na ostale studije estetske medicine?

Pri razvoju FaceLAB studija za estetsku medicinu željeli smo objediniti četiri karakteristike po čemu želimo biti prepoznatljivi na tržištu, a to su visoka stručnost, uska specijaliziranost, vrhunski materijali i prihvatljiva cijena. U FaceLAB studiju rade liječnici koji su kroz dugogodišnji rad i stručne edukacije stekli stručna znanja što je prepoznato na tržištu.

Studio je usko specijaliziran samo za neinvazivne estetske zahvate upravo kako bismo kroz fokus zadržali kvalitetu. Vrhunski materijali su uz stručnu izvedbu preduvjet zadovoljstva klijenata. Cijenom želimo osigurati pristupačnost usluge širem krugu klijenata kako bismo ih upoznali s učincima neinvazivne estetske medicine, podarili im novu ljepotu i zadovoljstvo koje ide s tim
Tko čini vaš tim i koje su vrijednosti koje se oslikavaju u vašem radu?

Okosnicu tima FaceLAB studija čine liječnici specijalisti koji su se usko specijalizirali za estetske neinvazivne zahvate. Dr. Mario Bagat i Dr. Josip Kovačević se godinama bave neinvazivnom estetskom medicinom uz kontinuiranu edukaciju kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Tržište neinvazivne estetske medicine je vrlo dinamično, pojavljuju se novi materijali i nove napredne procedure te je praćenje trendova na tržištu ključno za uspjeh. Želeći našim klijentima obezbjediti najkvalitetniju uslugu, naši liječnici su upravo završili edukaciju u sklopu International Aesthetic Academy u Veroni i Istanbulu te su spremni nova znanja primijeniti u našem svakodnevnom radu.

Do kraja godine planirana je dodatna edukacija u Londonu, a početkom sljedeće godine i u sklopu AMWC-a u Monte Carlu.
S kojim brandovima surađujete unutar studija i zašto ste se odlučili baš za njih?

Vrhunska kvaliteta materijala jedan je od preduvjeta uspješno provedenog zahvata i zadovoljstva klijenata tako da smo se odlučili na rad isključivo s provjerenim brandovima. Za postupke primjene botoxa koristimo Vistabel i Bocouture, svakako najjače brandove na tržištu botulinskog toksina. Što se tiče filera, koristimo preparate švicarske tvrtke Teoxane, te iz palete brandova Juvederm od Allergana i Restylane do Galderme.

Naravno u ponudi su i drugi preparati kao biorevitalizator Profhilo, ali i drugi brandovi. Ponudu širimo i novim brandovima koji se pojavljuju na tržištu, ali isključivo sa globalno provjerenim proizvođačima.
Za poseban dojam klijenata iznimno je važno i uređenje. Čime ste se vi vodili pri uređenju FaceLAB studije?

Pri uređenju studija za estetsku medicinu željeli smo glavninu pažnje preusmjeriti na kvalitetu rada i naše rezultate tako da prostorom dominira bijela boja i čiste linije. Jednostavnost i čistoća prostora i medicinski minimalizam imaju za cilj stvoriti dojam pouzdanja kojeg pruža zdravstvena ustanove, a time i smiraj klijenata posebno onih koji prvi puta rade zahvate neinvazivne estetske medicine.

U prostoru studija klijenti će se osjećati sigurno, vrlo brzo se gubi osjećaj distanciranosti te se klijenti povezuju kako s prostorom tako i s osobljem.
Koji su beauty tretmani dostupni unutar FaceLAB-a?

Uska specijaliziranost u radu studija za estetsku medicinu omogućuje nam jednostavan i pregledan prikaz naših usluga.

Prvu skupinu čine tretmani botoxom i to izravnavanja bora na čelu, između obrva, bora na nosu, bočno od očiju, pušačkih bora, smanjenje pokretljivosti brade, nosa, terapije migrene, pojačanog znojenja i ostale postupke za koje se koristi botox.

Drugu skupinu čine tretmani filerima za popunjavanje i oblikovanje prvenstveno lica, sljepoočna regija, regija obrva, obraza, bore oko usta (nazolabijalne i marionetske brazde), oblikovanje i popunjavanje usana, oblikovanje i popunjavanje donje vilice, brade i slično.

Treću skupinu čine tretmani biorevitalizacije i mezoterapije hijaluronskim preparatima te različitim koktelima kako bi se koža hidratizirala i revitalizirala iznutra.

Uskoro krećemo i s funkcionalnim infuzijama u suradnji s američkim institutom te ćemo u ponudi imati ukupno 33 različite recepture za hidrataciju i revitalizaciju tijela.
Kako biste opisali karakteristike neinvazivnih tretmana damama koje se po prvi put susreću s ovim terminom?

Neinvazivni estetski tretmani pokrivaju područje između kozmetike koja uključuje površinske tretmane na koži i plastične kirurgije kao invazivne grane estetske medicine.

Neinvazivna estetika uključuje uvođenje različitih preparata dublje u kožu i potkožno tkivo te je mogu raditi samo educirane osobe i to doktori medicine i doktori dentalne medicine kako bi se izbjegle komplikacije i neželjeni efekti. Primarna namjena neinvazivne estetske medicine je oblikovanje crta lica, smanjenje bora i dubinska revitalizacija i hidratacija kože koji su izvan dohvata klasične kozmetike.


Koje biste tretman preporučili ženama u 20-im, 30-im i 40- im godinama?

Oblikovanje lica dermalnim filerima može se raditi klijentima svih dobi. Sastavni dio edukacije naših liječnika je i procjena statusa lica te uz pravi savjet može klijentima podariti novu ljepotu. To prvenstveno uključuje oblikovanje obraza, usana, linija brade i donje čeljusti te ispravljanje eventualnih nepravilnosti.

Filerima se između ostalog popunjavaju i bore tako da se preporučuju osobama iznad 30 godina kada se već kreće i terapijom botoksom. Svi tretmani neinvazivne medicine su reverzibilni te s vremenom učinak slabi što omogućuje redovito ponavljanje ali i poboljšavanje izgleda naših klijenata.


Beauty savjet koji biste dali svim Bonjour čitateljima?

Najvažniji savjet koji će vam dati svaki stručnjak za estetiku je da se s brigom o koži treba započeti što ranije kako bi se spriječile i ublažile neželjene promjene na koži. Izgled i status lica je iznimno bitan za samopouzdanje i psiho - fizičko zadovoljstvo klijenta te ukoliko se neinvazivnim procedurama mogu ispravili nepravilnosti ili poboljšati izgled lica, FaceLAB studio za estetsku medicinu je mjesto za vas.

* * *
Foto: FaceLAB promo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno