Eva Mendes u magazinu W - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Eva Mendes u magazinu W

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
14.6.2010.

Srpanjsku naslovnicu magazina W krasi putena Eva Mendes. Fotografski dvojac Mert Alas & Marcus Piggott i stilistica Alex White iskoristili su seksipil kojim poznata glumica zrači i uradili editorijal iz kojeg pršte čari ove latino ljepotice. Eva se tako pokazala kao jedna od rijetkih glumica koja se jako dobro nosi i s ulogom modela. U intervjuu, Eva je progovorila o njenom stavu o golotinji, vlastitim strastima i svojoj novoj komediji "The Other Guy". Pogledajte editorijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

 

 

 

 

 

Image

 

 

 

 

O golotinji: "Nikad nisam imala problema sa svojim golim tijelom, ali ga ne pokazujem bez ikakvog razloga. Nisam egzibicionist. Ali iskreno, za umjetnost, učinit ću gotovo sve. Svjesna sam toga da balansiram između uloge poštovane glumice i nečega što zovu seks simbolom. I to je jako teško ukoliko želite da vas pamte kao dobrog, uvjerljivog glumca. Ali nikad nisam osjetila da me tretiraju samo kao objekt. Ništa što radim nije slučajno, naime, jako sam proračunata kada se radi o mojoj karijeri."

 

O novoj ulozi: "Izgleda da je jako teško doživjeti me kao smiješnu osobu. A istina je da se kao takva najbolje osjećam."

 

O vlastitim dvojakim strastima: "Moderna sam žena u smislu da brinem za sebe, jako sam neovisna i veoma ambiciozna. S druge strane, u nekim stvarima sam tradicionalna. Volim pripadati muškarcu. Volim imati muškarca u svom životu i na kraju dana osjećati se njegovom ženom. Znam, to je dihotomija."

 

O nacionalnoj pripadnosti: "Ne smatram se latinoameričkom glumicom. Ovdje sam rođena i odrasla, da roditelji su mi Kubanci, ali ako mene pitate ja sam nova "američka djevojka". Taj naziv više nije rezerviran samo za Drew Barrymore i plavokose djevojke sa srednjeg zapada. Ovako sada izgledamo!"

 

 

 

 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

 

 

A.S.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno