Dugotrajan i upečatljiv: Ovo je novi drogerijski ruž koji je osvojio beauty svijet - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Dugotrajan i upečatljiv: Ovo je novi drogerijski ruž koji je osvojio beauty svijet

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MAKEUP
29.5.2023.

Kada bismo razmišljali o karakteristici koju bismo voljeli da svaki beauty proizvod ima onda bismo prvenstveno naveli – postojanost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Bez obzira je li riječ o svakodnevnom makeup izdanju ili nešto posebnijem za odvažnije prigode, dugotrajnost proizvoda ima veliku ulogu. Naime, sigurni smo da nismo jedini koji tijekom višesatnog nošenja makeup-a razmišljamo o popravljaju izdanja ili pak često zapitkujemo prijateljice kako izgleda naš look. Upravo zato, pri izboru novih beauty proizvoda, volimo odigrati na sigurno i povjerenje dati upečatljivim makeup artiklima koji će nam osigurati wow look.

Postojani ruževi kao imperativ dobrog makeup izdanja

Sasvim je prirodno da su ruževi proizvodi koji su skloni bržem nestajanju zbog veće vlažnosti na području usana. Stoga, kao SOS alat beauty svijet nam je ponudio neodoljive matte ruževe koji imaju odličan odgovor na probleme s dugotrajnosti. No, tu se javlja izazov kod matte ruževa jer katkad mogu isušiti usne posebice kada provodimo sate na nepovoljnim vremenskim uvjetima.

Kao savršen odgovor na naše beauty nedoumice brend kozmetike essence ponudio je 8h matte liquid lipstick koji ujedno njeguje usne i pruža dugotrajan makeup trag. Riječ je o vodootpornom matte ružu (i da, otporan je i na poljupce) uz koji ćete se osjećati samopouzdano i uz koji ćete bezbrižno provoditi sate i sate.

Koja je tajna essence 8h matte liquid lipstick ruža?

Promatrajući potrebe zaljubljenica u kozmetiku prepoznatljivi drogerijski brend ponudio je sasvim nešto drugačije na tržištu. Baš kao i što sam naziv govori, novi essence ruževi osiguravaju čak i do 8 sati postojanosti upečatljivog makeup pečata na usnama te čine naše usne mekanim i ugodnim. Naime, ovaj boost samopouzdanja u simpatičnom pakiranju, koji stane u vašu omiljenu torbicu, novitet je kakvog volimo vidjeti na makeup sceni. 

8h matte liquid lipstick je tekući ruž koji će hidratizirati vaše usne, vizualno ih učiniti punijima te osigurati dugotrajnu prekrivenost samo jednim potezom. Ruževi dolaze sa mekanim i posebno dizajniranim spužvastim aplikatorom kako biste što jednostavnije i preciznije mogli istaknuti punoću i sjajan izgled vaših usana. 

Za ovu liniju ruževa essence je kreirao raskošnu paletu koju obilježavaju najljepši nude tonovi, prekrasne varijacije ružičaste boje kao i upečatljive crvene nijanse zbog čega smo sigurni da će se prilagoditi svakom stilu. 

8h matte liquid lipstick ruževi dostupni su u bolje opremljenim drogerijama diljem Bosne i Hercegovine, a više nijansi donosimo u nastavku. 

* * *
Foto: essence promo

Povezani članci

Najpopularniji članci