Duo kojeg smo čekali: Enisa Bešlagića u novoj svakodnevnici posjetila i Ilda Humić - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Duo kojeg smo čekali: Enisa Bešlagića u novoj svakodnevnici posjetila i Ilda Humić

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

BONJOUR.CLUB
8.6.2023.

Osim ako živite bez pristupa internetu morali ste vidjeti novu, svježu i zabavnu kampanju kompanije Bingo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, poznati glumac Enis Bešlagić je prihvatio izazov da 24/7 jednu sedmicu u cijelosti živi u Bingo City Centru. Sigurni smo da je i za svestranog Enisa ovo jedna od najneobičnijih avantura do sada. 

Koncept je takav da se Enis ovih sedam dana druži s poznatim licima iz svijeta muzike, glume i sporta te da zajedno s njima kreira zabavne igre, izazove i kvizove. Odabrati Enisa za ovakav zadatak je pun pogodak! 

Ovaj put mu se pridružila i bh. influenserica Ilda Humić. Odmah na prvu smo znali da će ovaj duo, poznavajući njihov smisao za humor, imati jedno od najzabavnijih druženja. 

 

Enis Bešlagić i Ilda Humić


Razlog posjete Bingo City Centru nam je otkrila i Ilda: ,,Dva su razloga: prvi da se uvjerim da je 0% marža na hranu za bebe, a drugi da posjetim Enisa Bešlagića, koji u ovom sarajevskom shopping centru živi već nekoliko dana.''

Uz sve posjetitelje i kupce u shopping centru koji dolaze provesti nekoliko trenutaka s omiljenim bh. glumcem, Ilda se uvjerila da Enisu nije dosadno. Ovaj susret je Ilda iskoristila da pokaže Enisu nekoliko trikova - koja je to najbolja pozicija za selfie te kako da drži telefon dok mu je uključena selfie kamera kako bi kreirao što bolju fotku. Sigurni smo da je Enis zahvalan na ovim savjetima. 

 Kako biste imali sve detalje Ildine posjete Enisu, kao i detalje njegovog druženje s ostalim gostima predlažemo da što prije posjetite Bingo Instagram, Facebook, YouTube i TikTok profile gdje vas čekaju svi detalji. 

 

* * * 
Foto: Bingo Promo 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci