Emina i Maja su nam otkrile koji su ih događaji ostavili #BezRiječi, a zbog kojih su poželjele plesati - Bonjour.ba - bh...

Emina i Maja su nam otkrile koji su ih događaji ostavili #BezRiječi, a zbog kojih su poželjele plesati

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

GOURMET
5.12.2022.

Nije tajna da kroz intervju želimo saznati koji su to događaji koji su obilježili svakodnevnicu damama i muškaraca različitih dobi i zanimanja te im pripomogli da nauče nešto novo, iskuse nove emocije ili jednostavno zaplešu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada samo saznali sve detalje nove Coca-Cola Zero kampanje koja vas svojim okusom ostavlja #BezRiječi, znali smo da su upravo Emina Tsiligkros i Maja Topčagić dame koje će sjajno pokazati kako ih je upravo Coca-Cola Zero potaknula na ples i novu avanturu.
Emina Tsiligkros je studentica arhitekture, dama koja je pokrenula brend kroz koji personalizira tenisice te je zaljubljenica u pomno biranu estetiku kojom se približila generaciji Z.
Maja Topčagić je fotografkinja, umjetnica i mama, koja nas svojom iskrenošću, odvažnošću i vedrim pristupom svakom zadatku iznova osvaja.
Pokazale su nam na koje ih je putovanje odvela Coca-Cola Zero, a podijelile su s nama i što trenutno čitaju, kao i koji su njihovi omiljeni jesenski rituali.
 


I jesmo vam rekli da sada na Instagramu možete pronaći i jako cool stickere uz pretragu @cocacolaeurope?


Koji su događaji koji su te ostavili #BezRiječi?

Emina: Uživam u putovanjima, upoznavanju novih ljudi i kultura, tako da bih rekla da ono što me najčešće ostavi bez riječi su momenti gdje dolazim do saznanja bilo čega novog, bilo da je to zanimljiva melodija, pejzaž, ukus ili osoba.

Maja: Ništa se ne može mjeriti s trenutkom kada sam dobila kćerkicu Ellu. Na ljestvici ispod toga je definitivno moment kada sam svoje fotografije ugledala na Huffington Postu i dokumentarac koji je Canon Europe napravio o meni i mom radu.
 

 


Zbog kojih si događaja poželjela plesati?

Emina: Volim plesati u bilo kojem trenutku kada se osjećam sretno, najčešće je to kada čujem dobru pjesmu ili sam sa svojim društvom.

 Maja: Svaki put kada završim fotkanje, obavezno odradim jedan celebration dance. :D


Omiljena jesenska aktivnost?


Emina: Trenutna najdraža aktivnost mi je šetnja i crtanje, jesenje vrijeme mi budi veću kreativnost u radu.

 

 

Maja: Hodanje kroz lišće. Duge šetnje uz pečene kestene. Fotkanje uz jesenji kolorit.


Knjiga koju trenutno čitaš?

Emina: Trenutno čitam Tajnu od Rhonde Byrne. Preporučujem je svima.
 


Maja: The War Of Art: Break Through the Blocks and Win Your Inner Creative Battles

Kako koristiš Coca-Cola stickere u svakodnevnoj komunikaciji?

Emina: Sa obzirom da volim fotografisati svaki momenat, često se desi da ih obogatim stickerima ukoliko slici daju veći izražaj.

Maja: Volim da se izražavam kroz stickere, tako da ih redovno šaljem svim prijateljima, kroz koje ih opisujem u raznim situacijama. A nerijetko ih dodajem i foto te video zapisima koje dijelim.

 

Povezani članci

Najpopularniji članci