Emily Mariko imala je raskošno vjenčanje iz bajke, na lokaciji iz dvije kultne serije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Emily Mariko imala je raskošno vjenčanje iz bajke, na lokaciji iz dvije kultne serije

Tekst:

Nevena Divčić

VJENČANJA
26.7.2023.

Decentan makeup, jednostavna haljina i emocije koje niko nije držao u sebi, čine da i sami poželimo uskoro otići na emotivno i bajkovito vjenčanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Emily Mariko je svoju publiku privukla interesantnim receptima i kuharskim vještinama, ali i lifestyle sadržajem. Videi koje je objavljivala u prethodnih nekoliko sedmica, a u kojim je dijelila svoj proces priprema za vjenčanje, su nekoliko puta postali viralno popularni.
 

@emilymariko

 

♬ original sound - Emily Mariko


Vjenčanje iz bajke
 

Lokacija koju su izabrali za svoje vjenčanje je u Kaliforniji, tačnije, Palo Verde i kapela Wayfarers. Ono što ovu lokaciju čini posebno interesantnom je i činjenica da su vjenčanja iz kultnih serija: “Revenge” i “The O.C.” snimljena upravo na ovom mjestu.

Jedva čekamo da Emily podijeli više fotografija svog vjenčanja kako bismo i njenu vjenčanicu vidjeli iz svakog ugla. Haljinu je za dizajnirao Marcelo Gaia, vlasnik i dizajner brenda Mirror Palais. Odlučila se za gola ramena i veo koji je lepršao iza nje.
 

@emilymariko

 

♬ original sound - Emily Mariko

 Za večeru, kojom su ona i njen suprug, Matt Rickard, dan ranije dočekali svoje goste, Emily je izabrala malu bijelu haljinu s ružama na bokovima.

 Ono što nam je posebno privuklo pažnju je odijelo koje je Emily nosila na probi vjenčanja i šminke. Odjećom i šminkom ostala je maksimalno dosljedna svom stilu te je finalni izgled u svakoj situaciji bio decentan, prirodan i dozvolio da njena ličnost i energija dođu do izražaja.
 

@emilymariko

Exploring the barns

♬ original sound - Emily Mariko

 

@emilymariko

 

♬ original sound - Emily Mariko 

***
Naslovna fotografija: @emilymariko

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno