Wow! Glumica Elizabeth izgleda identično kao Lady Diana u novom izdanju na setu serije 'The Crown' - Bonjour.ba - bh.lif...

Wow! Glumica Elizabeth izgleda identično kao Lady Diana u novom izdanju na setu serije 'The Crown'

Tekst:

Marija Perić

MODNE VIJESTI
21.1.2022.

Elizabeth Debicki, glumica koju pamtimo po ulogama u filmovima 'The Night Manager', 'Tenet' i 'The Great Gatsby' u petoj sezoni popularne serije 'The Crown' glumi svima omiljenu Lady Dianu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasaVeć prve fotografije koje nas vode iza kulisa snimanja mogle su nam naslutiti da je Elizabeth odličan odabir s obzirom na nevjerojatnu sličnost izgledu Lady Diane – od kose, preko garderobe pa sve do modnih dodataka. Jedno takvo izdanje upravo je uhvaćeno tijekom snimanja serije gdje Elizabeth nosi bijele hlače i bijelu rolku uz blejzer i kaput te smeđe čizme čime nas odmah podsjeća na bezvremenski stil Lady Diane.

 

Elizabeth Debicki

Lady DianaOsim ovog izdanja brojni su ostali zatečeni i njenim izdanjem u takozvanoj 'osvetničkoj haljini'. Elizabeth je izgledala tako slično Lady Diani u njenoj crnoj haljini otvorenih ramena koja je bila istinska oda izdanju Lady Diane iz 1994. godine. Diana je birala ovu haljinu „jer je htjela izgledati kao milion dolara“ kako prenosi Vogue, nakon što je u medije izašla vijest o nevjeri njenog muža Charlesa. Upravo zato je dobila naziv 'osvetnička haljina' koju i dan danas pamtimo kao jedno od Dianinih najboljih izdanja.


Elizabeth Debicki

Lady Diana 

 


Veselimo se vidjeti na koje će sve još načine Elizabeth utjeloviti Lady Dianu u epizodama serije.

***
Naslovna fotografija: @whowhatwear

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno