#25thSFF: Svi detalji metalik kreacije brenda ESCADA koju je Džejla Glavović birala 3. večer Festivala

EVENT
18.8.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da je Džejla za otvorenje Sarajevo Film Festivala birala unikatnu pernatu TWINSET kreaciju, očekivano je bilo da će i kroz ostale dane trajanja Festivala za crveni tepih birati jednako elegantne kreacije koje će imati element iznenađenja.

Džejla Glavović je zaštitno lice grupacije Astra Borovo koja se u svom bogatom portfelju brendova može pohvaliti i brendom ESCADA čiji je ovlašteni distributer.
Džejla je za pojavljivanje na crvenom tepihu drugu i treću večer Festivala birala haljinu u potpisu ovog brenda, prepoznatog po svom bezvremenskom dizajnu koji elegantno koketira s posljednjim trendovima.

Modni odabir za drugu večer Festivala naglasak stavlja na koloritni dizajn kojemu je dodatna ženstvenost dana profinjenim krojem. 

Uz Gisele haljinu u boji suncokreta u potpisu brenda ESCADA, Džejla je uživala u premijeri filma 'A onda smo plesali', drugu večer Festivala. Zahvaljujući sofisticiranom i istovremeno trendi kroju haljine koja je drapirana na području struka, ova kreacija na ženstven način naglašava njenu siluetu dok istovremeno, pokazuje i šarm raskošne talijanske svile od koje je haljina izrađena.

Za potpuni stilski dojam, Džejla je birala i crnu torbicu s metalik detaljima.

Zanimljiv kroj haljine s unutrašnjom instrukcijom koja naglasak stavlja na struk haljine je zajedno uz volumeniziranost suknje u fokusu ESCADA kreacije koju je nosila 3. večer Festivala.

Dodatan efekt haljini dan je i pomnim odabirom materijala. Naime, dizajner Daniel Wingate je u suradnji s Johannesom Ruhlandom odabrao materijal posut sitnim šljokicama i obogaćen sitnim vezom koji je haljinu učinio idealnim odabirom za svečanu priliku kakva je crveni tepih Sarajevo Film Festivala. PINKO torbica u crnoj boji te elegantan makeup zaokružili su ovaj look. 

Veselimo se vidjeti koji će dizajn Džejla birati i kroz ostale dane omiljenog filmskog festivala. 

EVENT , 18.8.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Marko Jovančić

Podijeli:

Posljednje objavljeno