Dvije fantastične poslovne konferencije kojima ove godine možete prisustvovati online i potpuno besplatno - Bonjour.ba -...

Dvije fantastične poslovne konferencije kojima ove godine možete prisustvovati online i potpuno besplatno

Tekst:

Marija Perić

POSAO & ŽIVOT
22.3.2020.

Učenje nije rezervirano samo za studente i đake, sada svi, neovisno o dobi, dobivaju svoj dio kolačića u obliku sjajnih konferencija, koje radi novonastale situacije svoje agende sele u online nebo i to potpuno besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, to znači da se preko svog laptopa, iz udobnosti svog doma, bez ikakvih akontacija možete priključiti nekima od najinspirativnijih konferencija koje se odvijaju u prekooceanskim zemljama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored činjenice da na ovim konferencijama govore drže uspješni ljudi iz raznih branši uz koje možete puno naučiti i inspirirati se, uz sudjelovanje na njima bit ćete sigurni da ste dobro uložiti svoje vrijeme.
Svoj napredak moći ćete zabilježiti na konferencijama kroz online radionice na razne teme, ali i na radnom mjestu, budući da će se vaše razmišljanje uvelike promijeniti kada saznate najnovije metode rada i poslovne trendove.
Više o konferencijama donosimo u nastavku.

GIRLBOSS RALLY

Preko laptopa u udobnosti svog doma moći ćete slušati inspirativne govore iskusnih predavača, ali i sudjelovati na radionicama na temu financija i kako njima upravljati, produktivnosti, ali i na temu balansiranja poslovnog i privatnog života. Neke od govornica na panelima tijekom proteklih godina bile su Paris Hilton, Whitney Cummings, Seana Johnson, Marianna Hewitt, Rupi Kaur i brojne druge uspješne te inspirativne dame. Konferenciju je pokrenula Sophia Amoruso, žena koja je  u svojim ranim dvadesetim preživljavala tako što je krala bojice iz knjižara, da bi samo par godina nakon toga postala milijunašica. Točna agenda i raspored biti će poznati kroz narednih par tjedana, a dotada možete se prijaviti na Girlboss Rally OVDJE.

99U CONFERENCE

Nakon već detaljno organizirane konferencije planirane za peti mjesec ove godine, kreativna postava koja se krije iza 99U Konferencije odlučila je shodno trenutnim okolnostima u svijetu svoje planove i organizaciju preseliti online te učiniti ih globalno dostupnima. Ne samo to, nego i potpuno besplatno, preko linka koji ćemo naknadno dobiti, možete se uključiti i prisustovati lekcijama o inspiraciji, kreativnosti i produktivnosti. Dosada su gostovali sjajni govornici kao što su Tim Brown, Kat Holmes, John Maeda, Todd Yellin, Debbie Millman, Alex Schleiffer i brojna druga uspješna imena, a više detalja saznajte prijavljujući se na njihov newsletter OVDJE.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno