Dosadno vam je? Imamo 4 prijedloga kako produktivno iskoristiti dan - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

Dosadno vam je? Imamo 4 prijedloga kako produktivno iskoristiti dan

POSAO & ŽIVOT
20.6.2021.

Sigurno ste se nekad našli u situaciji da ne znate što raditi. Dosadno vam je i svaka opcija koja vam padne na um ne čini vam se privlačnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad se naredni put nađete u takvoj situaciji sjetite se naših prijedloga i slobodno vrijeme učinite korisnim i kreativnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokazano je da dosada potiče maštu i kreativnost, kako kod djece tako i kod odraslih, stoga ponekad si dopustite da vam bude dosadno. Možda baš u tim trenucima dobijete inspiraciju za neke nove hobije ili otkrijete afinitete prema nekim novim oblastima. Svaki put kada ne budete znali što sa sobom, ne uzimajte mobilne uređaje koji će vam sigurno “ukrasti” dosta vremena. Radije se okrenite nekim zanimljivijim radnjama kojima ćete ispuniti vrijeme.

POSVETITE SE BEAUTY RITUALIMA

Uđite u kupaonicu i posvetite se detaljnoj njezi lica. Očistite i hidratizirajte kožu ili nanesite mirisnu masku. Uradite manikuru i pedikuru ili isprobavajte neke nove frizure. Nekad će vam te ideje sigurno i zatrebati.

Foto: unsplash.com 

PRONAĐITE ZANIMLJIVE DIY IDEJE

Internet je pun zanimljivih i maštovitih videa na kojima možete pronaći praktične i brze trikove za čiju izvedbu materijal zasigurno već imate pri ruci. Bit će vam drago kad od stare tkanine napravite dječju igračku ili sami na staklu naslikate neku apstraktnu temu.

RESTAURIRAJTE STARI KOMAD NAMJEŠTAJA

Svatko od nas ima neku staru stolicu, policu ili komodu. Krenite lagano sa pripremom i farbanjem i dajte si nekoliko dana za krajnji rezultat. Sigurno će izgledati puno bolje nego prije.

Foto: unsplash.com

NAZOVITE PRIJATELJE IZ DJETINJSTVA

Društvene mreže su omogućile da smo u kontaktu sa ljudima iz cijeloga svijeta, gledamo njihove fotografije, pratimo napredak u karijeri kao i njihova putovanja, no kad ste zadnji put čuli glas nekog prijatelja iz srednje škole?

Pronađite njegov broj, napravite kavu i priuštite si da saznate što rade neke osobe s kojima ste dijelili svakodnevnicu prije 10-15 godina. Vjerujemo da će zadovoljstvo biti obostrano.

***

Naslovna fotografija: @unsplash.com
Tekst: Ana Bošnjak 

POSAO & ŽIVOT , 20.6.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Foto by:

@unsplash.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno