Doors of Sarajevo – novi Instagram profil koji rado pratimo

BONJOUR.CLUB
22.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arhitektura u BiH šarolika je prvenstveno zahvaljujući raznim povijesnim, političkim i društvenim promjenama koje su se događale kroz povijest. I uistinu, dovoljna je tek jedna šetnja bh.gradovima kako bi se primijetila raznovrsnost raznih stilova građenja, kao i utjecaj raznih kultura.

I ne samo na gradskim ili upravnim zgradama, nego i stambenim objektima u kojima prozori i vrata najčešće otkrivaju iz koje ere potječu. Od zvekira - metalnog dodatka u obliku kruga ili halke koji je pričvršćen na ulazna vrata do zgrada koje svojom formom i simetrijom jasno pokazuju utjecaj austro-ugarske vladavine, BiH nudi bezbroj fotogeničnih i kulturno bogatih lokacija. Utjecaj raznih kultura posebice se osjeti na sarajevskim ulicama, a Instagram profil @doorsofsarajevo donosi nešto drugačiju razglednicu iz grada.


Posebna, unikatna, drugačija, kreativna – ulazna vrata ovih građevina savršeno pokazuju šarolikost grada. Ovi simpatični kadrovi probudit će vam nostalgiju, potaknuti na dodatno istraživanje Sarajeva i postati neodoljiv ukras vašeg Instagram feeda.  

BONJOUR.CLUB , 22.5.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Doors of Sarajevo

Podijeli:

Posljednje objavljeno