Par jednostavnih trikova za skladištenje sitnica na balkonu 

INTERIJERI
4.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji neki posebni šarm u druženjima na balkonima u ljetnim danima – svjež zrak, domaće slastice, lampice... instant nas opuštaju i kreiraju malu zonu ugode. Balkon nam pomaže i da uživamo u toplini sunčevih zraka, zelenilu i nešto višim temperaturama bez da napustimo naš dom. Zbog toga pazimo da je naš balkon prostor koji je lijep, ugodan i funkcionalan. 

Pri odabiru namještaja za vaš balkon, birajte onaj koji će stilom, veličinom, ali i svojom svestranosti odgovarati vašim potrebama. Klupa za sjedenje koja je istovremeno i skladište za jastuke ili pomični stol s točkićima mogu biti praktično i stilski zanimljivo rješenje za večernja druženja s prijateljima. Uz jedan artikl dobit ćete više mogućnosti i isti ćete moći prilagođavati svakoj situaciji. 

Pazimo da naš balkon, osim prostora za ispijanje kave u jutarnjim satima, ima i prostor za kreiranje male zelene oaze te dio za pribor za njegu biljaka. Drveni sanduci su lijepo i praktično rješenje za vaše biljke, koje će tako dobiti šarmantno kućište i postati dodatak koji će dati dodatan karakter vašem balkonu.
Metalne rešetke za zid ili balkonsku ogradu također su primamljiv odabir za vaše začinsko bilje ili cvjetne favorite. 

S druge strane, drvene palete su pristupačan i efektan trik uz koji ćete dobiti dodatan prostor za skladištenje svih sitnica potrebnih kroz ljetnu sezonu. Možete ih ovisiti na zid, od palete napraviti policu ili stol. 

I već imate gotovo sve detalje potrebne za kreiranje vaše oaze za punjenje baterija. Svakako dodatnu toplinu prostoru dajte uz jastuke i prostirku, kako biste mogli neopterećeno uživati u slobodnim trenutcima na vašoj terasi.


 

INTERIJERI , 4.5.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno