Domaći brend Prevent Interior predstavio novu kolekciju namještaja u Sarajevu

INTERIJERI
5.12.2019.

U prostorijama Prevent Labsa u Sarajevu, jučer je predstavljena nova usluga Prevent Grupacije koja je odraz slogana 'Next to you' koja na najbolji način prikazuje blizinu te dostupnost proizvoda ove Grupacije na domaćem tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Prevent Interior, članica Prevent Grupacije, koja djeluje u segmentu namještaja, uvodi novi koncept usluge koji se zasniva na uređenju interijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odsada, osim prodajne mreže sada nudi i kompletna rješenja i visokokvalitetne proizvode iz područja dizajna interijera.

PREVENT INTERIOR UVODI I USLUGU UREĐENJA INTERIJERA

Prevent Interior može ponuditi kompletno rješenje dizajna i opremanja poslovnog prostora ili stambenog objekta na način koji je estetski i funkcionalno uravnotežen neovisno o tome koji stil preferirate. Pored stručnih savjeta i konzultacija akcenat je i na širokoj paleti materijala koje ova kompanija pruža. Prevent Interior svojim kupcima nudi i izradu tapeciranog namještaja po mjeri s mogućnošću odabira visokokvalitetnih materijala, tekstila i kože iz vlastite proizvodnje.NOVA KOLEKCIJA NAMJEŠTAJA

Druženje je bilo prilika da se predstavi i nova linija namještaja brenda Interior by Prevent koja prati posljednje trendove i odražava visoke standard u proizvodnji. Pored predstavljanja ponude, ovaj prostor će koristiti i za susrete stručnjaka iz oblasti dizajna i arhitekture te razmjenu ideja i afirmaciju ove oblasti u BiH.

Izložbeni salon brenda Prevent Interior možete posjetiti na adresi Alije Isakovića br.1. u Sarajevu ili više detalja o njihovoj ponudi saznati putem njihove web stranice preventinterior.ba.

INTERIJERI , 5.12.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno