Sarin dom je sve sem nezanimljiv. Ove boje dižu energiju. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sarin dom je sve sem nezanimljiv. Ove boje dižu energiju.

Tekst:

Emina Smaka

INTERIJERI
9.7.2024.

Sarin dom u Teksasu je prava inspiracija za sve ljubitelje živopisnih i kreativnih prostora, onih koji pri pogledu na sve te boje popravljaju raspoloženje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovaj dom je sve osim nezanimljiv, odiše veseljem i kreativnošću, a čini se da je takva i Sara. Ona je svoj dom uredila kroz brojne DIY projekte koji uključuju najživopisnije boje, stvarajući prostor koji je, primijetit ćete, daleko od minimalizma.

 Svaka soba u Sarinom domu ima svoju priču, a kombinacija boja i tekstura stvara dinamičnu i zabavnu atmosferu. Inspirirana trendovima s TikToka, Sara je unijela najnovije i najhrabrije ideje u svoj interijer, čineći ga jedinstvenim i prilagođenim njenoj osobnosti.Foto: @sareishSvaki kutak njenog doma odiše energijom i kreativnošću, pokazujući kako se uz malo truda i mašte može stvoriti nešto zaista posebno.

 Vibrantne boje su prisutne svuda - od zidova i namještaja do dekorativnih detalja. Uz to, u Sarinom domu, svaki komad namještaja i dekoracija ima svoje mjesto i svrhu, ali sve zajedno stvaraju harmoniju i osjećaj topline. 

 Ako tražite inspiraciju za uređenje doma, Sarin dom je savršen primjer kako se mogu koristiti boje i kreativnost za stvaranje prostora koji je istovremeno moderan i ugodan. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @sareish 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno