Dobrodošli u dom Sarah Jessice Parker

MODNE VIJESTI
14.7.2011.
Odličan editorijal prepun dizajnerskih komada ...   Poznata glumica i jedna od žena čiji stil svakodnevno inspirira žene iz cijeloga svijeta, još jednom je zablistala na naslovnici američkog Voguea. Ovoga puta radi se o izdanju za 8.mjesec na kojem se Sarah smiješi odjevena u bijeli Burberry Prorsum kaput s mašnom.U cijelu priču uplela su se i njena djeca, ali i muž koje je Mario Tesino fotografirao za editorijal kroz koji Sarah u svom domu uživa s mužom i djecom koja se igraju u sobi prepunoj igračaka i sviraju. Naravno, cijela obiteljska idila je popraćena i dizajnerskim komadima Bottega Venete, Michaela Korsa, Chanela, Proenze Schouler, Marca Jacobsa i Oscara de la Rente.

 Za magazin je Sarah prokomentirala kako joj djeca toliko ispunjaju život da bih bez njih vjerojatno svaku večer išla gledati balet ili u kazalište. Otkrila je i na koji način balansira između obiteljskoga života i karijere, kako se snalazi u odgajanju blizanaca u 40-im, koja je poveznica između nje i Carrie te kako se ova 40-godišnjakinja snalazi u glumačkim vodama.

O njenoj sličnosti s Carrie: „Bradshawin život nema nikakve,nikakve sličnosti s mojim. Volim je glumiti i ona je promijenila moj život na puno lijepih načina, ali ja nisam žena koja je opsjednuta s cipelama. Ne mislim na modu cijeli dan, ali imam veliko poštovanje prema njoj. Volim priliku da nosim nešto uistinu posebno na odličan događaj različitih kulturnih institucija.

O njenom poslu i opredjeljenju za glumu: „Ja sam jako tvrdoglava. To je vjerojatno fatalna pogreška i ne odustajem lako. Neću mirovati. Radim i radim i radim sve dok ne dođe netko da me ukloni iz prostorije.

O odgoju blizanaca u 40-im: „Postoji puno stvari za koje mislim da su me učinili boljom majkom. Prije sam imala puno mogućnosti da radim što želim, kao spavanje. Spavala sam do 11 sati dugo godina. Iskreno, jedina stvar oko koje se brinem je energija. Puno sam energije utrošila u odgoj Jamesa, a sada su tu i njih dvoje...

PreviousNext

D.P.
Foto: Vogue.com 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: