Dobrodošli na redizajnirane stranice MODAMO.info portala! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Dobrodošli na redizajnirane stranice MODAMO.info portala!

Tekst:

Bonjour.ba

BONJOUR.CLUB
30.7.2014.

Sinoć je za veliku većinu vas bilo samo još jedan utorak večer. Za nas je to bila večer uzbuđenja, straha, otvorenih telefonskih linija, photoshop majstorija, malo nervoze i puno iščekivanja.Naime, upravo je tijekom sinoćnje večeri MODAMO.info portal dobio svoj novi vizualni identitet. Redizajn je tema o kojoj u uredništvu intenzivno raspravljamo posljednjih godinu dana, a koju u djelo sprovodimo zadnjih šest mjeseci. Možda je pola godine dugo, a možda kratko razdoblje za kreiranje redizajniranog portala, ali za nas upravo dovoljno da napravimo portal koji će odgovarati željama naših čitatelja, broj kojih se svakodnevno povećava. Brojka je to koja stavlja velik nivo odgovornosti na naše uredništvo. Odgovornosti prema vama, dragi čitatelji, odgovornosti u kojoj uživamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prateći vaše preferencije, bilo je jasno da ste se zasitili informacijskog pristupa i da želite jake, vizualne poruke i vijesti, no s dozom osobnog pristupa i u potpisu karakterističnom za MODAMO.info.

U ovom trenu ovu vijest čitate upravo na takvom portalu. Naime, bijela boja kao pozadinska je bila logičan izbor obzirom na novi pristup vizualnim vijestima, a povećanje fotografija koje prate autorske članke, vijesti i kolumne, je bilo neminovno.

Ono što vam novi dizajn našeg portala pruža jeste jači vizualni doživljaj svega o čemu pišemo, no i pregršt novina koje smo uveli, a koje su nam tako nedostajale proteklih godina. Tako ćete sada moći, pored dobro vam poznatih rubrika na MODAMO.info, pratiti i novosti iz arhitekture, tehnologije, kao i iz gastro svijeta, a sve to objedinjeno u kategoriji 'LIFESTYLE'. Uveli smo i posebnu rubriku naziva 'BH.MODA' unutar koje ćete veoma jednostavno doći do vijesti  i ljudi s naše modne scene, dok će zaljubljenici u lijepe stvari moći pratiti naše kreARTivce kroz rubriku 'KREARTIVA'.  Na portalu i dalje ostaju aktivne naše dosadašnje uspješnice, koje smo malo modificirali i poboljšali, poput rubrike 'DANAS NOSIMO' gdje svakodnevno objavljujemo odjevne kombinacije, no od sada ćete u njima naći i komade s 'MADE IN BIH' etiketom koje ćemo kombinirati sa svjetski poznatim brendovima i time, vjerujemo, inspirirati vaše odjevne kombinacije za razne prigode. Svaki tjedan ćemo izdvojiti za vas i 'TOP PRIČU', kao i najpopularnije članke kako biste bili sigurni da vam neka zanimljiva vijest ne bi promakla. Pomno biramo i naše kolumniste kroz čije ćete kolumne moći dobiti sjajan stilski savjet ili pročitati fascinantnu priču vezanu uz arhitekturu i produkt dizajn, a redovno ćemo imati i 'GOSTA UREDNIKA' koji će dolaziti iz raznih branši i kreirati svoje zanimljive priče za vas.

MODAMO logo white

Naravno, i dalje se interaktivno družimo na našoj službenoj Facebook fan stranici, s planom da se povežemo i kroz ostale društvene mreže, stoga ukoliko nas već ne pratite -> klik, klik.

Možda ćete pomisliti iz rečenice s početka ovog članka kako ćemo se sada odmoriti jer smo završili redizajn, no istina je daleko od toga. Sve nove ideje koje smo u ovom procesu dobili, sada trebamo implementirati, a nove stvari na nas, znate da djeluju itekako pokretački.Stoga dok vi pregledavate što se sve novo krije na našim redizajniranim stranicama, mi već kreiramo nove, bolje, konkretnije i inspirativnije priče za vas.

Do čitanja,

Vaše MODAMO.info uredništvo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno