VIDEO: Lekcije koje smo naučile kroz novu dm zdravlje kampanju - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

VIDEO: Lekcije koje smo naučile kroz novu dm zdravlje kampanju

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

ZDRAVLJE I NJEGA
14.8.2023.

Mentalna i fizička snaga i izdržljivost jak su stup za izgradnju bolje kvalitete vašeg života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Međusobnom suradnjom ova dva segmenta vaše svakodnevice možete raditi i na poboljšanju svog samopouzdanja. Upravo zato ćete rado čuti stručne savjete koji se naslanjaju na žensko psihofizičko zdravlje i koji će pospješiti životni standard i učiniti da se osjećate dobro u svojoj koži.

Posjetom dm stranice posvećenoj ženskom zdravlju saznali smo mnoge stvari o kojima bismo voljeli da smo malo više znali i ranije. Bez obzira je li vas zanima svaka pojedinost vašeg menstrualnog ciklusa, koje proizvode birati za zdravlje noktiju ili kose, ali i kako umanjiti nadutost, dm otkriva stručne savjete, ali i korisne proizvode iz svoje ponude.

  

Naravno, imali su na umu i savjete vezane za poboljšanje mentalnog zdravlja, pa ćete tako uz njihove nove videozapise otkriti i omiljene #selfcare savjete dama iz BiH. Prva u ovoj dm Instagram rubrici našla se Naida Kundurović.

 

Koje su tri prakse koje žene mogu prakticirati kako bi se vratile sebi?
 

U razgovoru sa Naidom Kundurović, voditeljicom, geštalt psihoterapeutkinjom i osnivačicom Aya's Touch platforme za osnaživanje vlastite moći, mogli smo saznati što vam može pomoći da osluškujete svoje potrebe. Jedan od njenih savjeta svakako je da češće kažemo: 'Da!' stvarima koje nas vesele, a: 'Ne!' stvarima i situacijama koje nas rastuže. Ostatak savjeta otkrivamo kroz video ispod.

 Svi dm videozapisi i savjeti za žensko zdravlje kreirani su kao savršen uvod u 6. dm žensku utrku koja će se održati 10.9.2023. na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu.

 Više o utrci možete otkriti ovdje, a za više edukativnih videozapisa možete pratiti dm društvene mreže gdje vas uskoro očekuje još inspirativnog i edukativnog video sadržaja.

***
Foto: Pexels

 

Povezani članci

Najpopularniji članci