Pozor, pozor! Još danas i sutra se možete priključiti inicijativi {ZAJEDNO} za bolje sutra 2023. - Bonjour.ba - bh.lifes...

Pozor, pozor! Još danas i sutra se možete priključiti inicijativi {ZAJEDNO} za bolje sutra 2023.

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

ZDRAVLJE I NJEGA
3.7.2023.

U svakodnevici ispunjenoj raznim ulogama i zadacima, često ostavljamo premalo prostora za brigu o našem zdravlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo zbog toga je kompanija dm drogerie markt željela dati dodatnu inspiraciju svim svojim kupcima te u fokus staviti fizičku, mentalnu i društvenu snagu žene.
Kroz razne aktivnosti, edukaciju, konferenciju, kao i društveno-odgovorne projekte, u fokus stavljaju važnost brige o sebi te pokazuju kako su žene snažne.Edukacija i inspiracija online


Od menstrualnog ciklusa, holističkog pristupa ljepoti do self carea, kroz dm časopis o skladnijoj svakodnevnici, active beauty, kao i dm društvene mreže, naći ćete stručne, kvalitetne i inspirativne savjete te iskustva koja će vam pripomoći da kreirate još ljepši život.
Online ćete pronaći i savjete o tome kako kroz mali ritual ispijanja čaja ublažiti menstrualne bolove, koji koraci pomažu jačanju noktiju, ali i kako kroz holistički pristup njezi kreirati sasvim novo razumijevanje ljepote i svijesti o svom tijelu.
 

 

Stručna konferencija dm ženski razgovori


Kako bi potaknuli dame da rezerviraju dan za sebe, odvoje vrijeme za nove lekcije i pronađu inspiraciju, dm drogerie markt je organizirao konferenciju dm ženski razgovori, u hotelu Hills početkom 6.mjeseca.
Govornice su bile dame iz područja psihologije, nutricionizma, endokrinologije, ginekologije i NLP tehnika te su s damama podijelile korisne savjete, vježbe te kroz razgovor potaknule promjenu.
Na dm drogerie markt društvenim mrežama još uvijek možete naći praktične savjete govornica konferencije.

 Što je u fokusu inicijative dm {ZAJEDNO} za bolje sutra 2023.?


Kreirana je kako bi svi oni projekti koji su usmjereni na očuvanje fizičkog i/ili mentalnog zdravlja žene (npr. prehrana, aktivan stil života i sl.) ili unaprjeđenje kvalitete života žena (npr.rodna ravnopravnost, zaštita prava žena i sl.) dobili dodatnu podršku.
Pozivaju udruženja, ustanove, jedinice lokalne i područne samouprave te neprofitne pravne osobe da prijave svoje kako bi nakon finalnog odabira od strane dm stručnog žirija, dobili podršku za realizaciju prijavljenih projekata.
Više detalja o pravilima i uvjetima prijave možete pogledate ovdje.
Požurite, jer prijave su otvorene do sutra, 4.7. do 16h!

 

 

***
Foto: unsplash.com,Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci