dm pokrenuo e-Shop putem kojeg možete online naručiti omiljene proizvode na kućnu adresu

LJEPOTA
16.7.2020.

Osluškujući potrebe dm kupaca koji su u proteklom periodu iskazali interes za mogućnost online naručivanja proizvoda, dm je u suradnji s partnerom „JP BH Pošta“ d.o.o. Sarajevo predstavio novu uslugu online narudžbe i dostave na adresu kupaca, ali i narudžbe s mogućnošću preuzimanja iste u jednoj od odabranih 15 dm prodavnica širom BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na web stranici pošte, klikom OVDJE kupci mogu potražiti odabrane proizvode dm robnih marki, ali i drugih brendova iz šest kategorija: bebe, domaćinstvo, dekorativna kozmetika i mirisi, hrana i dodaci prehrani, kućni ljubimci te lična njega uz njihove fotografije, opise i cijene. 


U proteklom periodu smo uvidjeli da narudžba proizvoda online putem nudi veliku prednost za kupce, koji u svakom trenutku iz udobnosti svoga doma mogu naručiti potrebne proizvode. U nastojanju da idemo u korak s trendovima, odlučili smo se pokrenuti e-Shop u suradnji s našim domaćim i pouzdanim partnerom „JP BH Pošta“ d.o.o Sarajevo. Vrlo smo ponosni na činjenicu da ćemo novom uslugom za kupce omogućiti kupovinu odabranih proizvoda iz dm asortimana na području cijele Bosne i Hercegovine – dakle, i u onim mjestima, u kojima dm još uvijek nema svoje trgovine. Nadamo se da će naši kupci isprobati novu mogućnost, a želja nam je da se približimo i novim kupcima - onima koji umjesto tradicionalnih kanala prodaje preferiraju nove.“, prokomentirao je Damir Šlosel, direktor dm-a u BiH.


Istakao je i kako je e-Shop jednostavan za korištenje i omogućuje uvid u aktualnu ponudu po asortimanima, što će, nada se, biti dodatni motiv kupcima.  
Maksimalna vrijednost online kupovine je 500 KM, dok minimalna nije određena, a plaćanje se vrši gotovinom po preuzimanju narudžbe. Trošak dostave za proizvode u vrijednosti do 70 KM je 5,90 KM i snosi ga kupac, dok je za narudžbu u vrijednosti većoj od 70 KM dostava besplatna. 

Osim klasične online narudžbe i dostave na kućnu adresu u cijeloj BiH, kupcima je na raspolaganju i opcija preuzimanja naručenih proizvoda u jednoj od 15 dm prodavnica širom BiH. U ovom slučaju, bez obzira na iznos narudžbe, ne postoji dodatni trošak za kupca. 

LJEPOTA , 16.7.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike