Hej! Jeste li spremne za drugu dm akademiju za bh. poduzetnice? Prijave počinju danas! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Hej! Jeste li spremne za drugu dm akademiju za bh. poduzetnice? Prijave počinju danas!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

BONJOUR superwoman
6.11.2023.

Nakon prve uspješno održane dm akademije za poduzetnice u BiH, vrijeme je da zajedno napravimo još jedan veliki korak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Priča koju smo pokrenuli prije četiri godine zajedno uz dm drogerie markt i jednu sasvim posebnu Made in BiH majicu došla je do još jedne uzbudljive faze. FEEL GOOD majica u živote žena BiH donijela je promjene i pokazala kakvu čaroliju možemo stvoriti kada podržavamo jedna drugu.

Do sada smo u svojim majicama zajedno voljele, pokazale da smo dobre prijateljice, žene, majke, SAVRŽENE i da sve možemo skupa. FEEL GOOD majica stigla je do brojnih garderobera u BiH i na taj način smo udružile snage javnim predstavljanjem i nošenjem na svome tijelu glasnu poruku o onome što jesmo, što vjerujemo i usudit ćemo se reći - barem jedan dio svoje životne filozofije.

Druga dm akademija je logičan naredni korak kojim ćemo stvoriti još uspješnih poduzetničkih priča. Od 2020. godine i dana kada je projekat pokrenut pa do danas, osigurali smo edukaciju za više od 300 poduzetnica i pružili im podršku kroz donacije od ukupno 28.000 KM.

Vjerujemo da je sve ovo tek početak u misiji jačanja kreativne industrije i ženskog poduzetništva u BiH i sigurni smo da će vas obradovati činjenica da se, u želji da poduzetnicama opet pružimo konkretna znanja koja će im trebati od početka razvitka brenda, već danas možete prijaviti na drugu dm akademiju!


 
 

Ajla Hadžić, menadžerica marketinga u dm-u savjetovat će polaznice dm akademije o promociji brenda, a Jelena Radonja, asortiman menadžerica u dmBiH, govorit će o preduslovima za izlazak na tržište. Ana Ćavar vlasnica i direktorica Bonjour.ba održat će govor s temom "Sve ono što bih voljela da sam znala na početku svoje karijere".

Kome je namijenjena dm akademija?

Ovo ekskluzivno i sasvim drugačije druženje, usmjereno je na dame koje su u početcima svoje karijere i žele raditi na sebi, na sve one žene koje žele svoj kreativni hobi pretvoriti u izvor zarade ili dame koje su već pokrenule brend i žele ga dodatno ojačati, neovisno iz koje su oblasti.

 Želimo vam pokazati da, neovisno o vašem stručnom obrazovanju, mjestu boravišta ili životnoj dobi možete kreirati svakodnevnicu kakvu volite.
Na dm akademiju se mogu prijaviti žene iz cijele BiH, a svi troškovi održavanja akademije pokriveni su ovogodišnjom donacijom od prodaje FEEL GOOD majice. 
 

Gdje će se održati dm akademija za bh. poduzetnice? 

dm akademija održat će 20.11. u intimnom i motivarajućem okruženju prostorija Bistro Zdravo, u Sarajevu. Prostorije će biti rezervisane i pripremljene samo za tim i polaznice dm akademije kako bismo maksimalno osigurali uživanje u učenju, inspiraciji i radu.
 

Kako se prijaviti na dm akademiju?

Termin za prijave je od 3.11. do 10.11. a za prijavu na akademiju, potrebno je ispuniti formular koji se nalazi na linku ispod.

 

 Do 15.11. odabrat ćemo i kontaktirati 12 poduzetnica koje će nam se pridružiti na drugoj dm akademiji. Veselimo se krenuti s vama na još jedno uzbudljivo putovanje u kojem će naše ličnosti i poduzetnički poduhvati zajedno procvjetati!

Vaši,
Bonjour.ba x dm drogerie markt

* * *
Foto: Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci