Wow! Pokrenuta je dm akademija za bh. poduzetnice, a prijave počinju danas. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Wow! Pokrenuta je dm akademija za bh. poduzetnice, a prijave počinju danas.

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNE VIJESTI
1.12.2022.

FEEL GOOD majica projekt je iznimno važan za svaku ženu poduzetnicu u BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča je to koju smo u timu, zajedno uz dm drogerie markt pokrenuli prije tri godine te uz jednu sasvim posebnu Made in BiH majicu pokazali da se čarobne stvari događaju kada žene podržavaju jednu drugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 2020. godine (kada je projekt pokrenut) do danas, osigurali smo edukaciju za više od 270 žena, održali smo 4 edukativna webinara, za 25 poduzetnica smo kreirali profesionalne fotografije, dok se 17 bh. poduzetnica uz svoje brendove predstavilo u novogodišnjem katalogu u sklopu projekta #poduzetneZAJEDNO.

Naša FEEL GOOD priča nastavila se i kroz ovu godinu, a FEEL GOOD majicom vol. 3 smo željeli poslati jednako snažnu poruku. Obzirom da je ove godine krovna tema dm drogerie markt kompanije upravo inspiracija, u suradnji s grafičkim dizajnerom i vizualnim umjetnikom, Harisom Jusovićem, nastao je dizajn za 2022. godinu koji je našao put do ormara brojnih bh. dama.
Dizajn majice, SAVRŽENA, podsjeća nas kako je svaka žena savršena baš u svojoj nesavršenosti.
 


#SAVRŽENA - FEEL GOOD majica vol.3 

 

Nakon pet mjeseci trajanja FEEL GOOD kampanje, dm drogerie markt je u ovoj godini uz svoje kupce za projekt dm akademija za bh poduzetnice osigurao donaciju u iznosu od 9 000 KM.
Edukacija, kreiranje boljih uvjeta, razvoj ženske poduzetničke mreže i kreiranje pozitivnog okruženja, utkali su se u sam DNA projekta.

 

dm akademija – jedna sasvim drugačija edukacija za bh. poduzetnice


Pri kreiranju aktivnosti za bh. poduzetnice uvijek smo pratili i osluškivali njihove potrebe. Zato ne iznenađuje zašto je u doba globalne pandemije naglasak bio upravo na kreiranju fotografija njihovih proizvoda kako bi iste mogli iskoristiti za online promociju, dok smo im kroz proteklu godinu pružili podršku kroz edukaciju i promociju.
Želeći poduzetnicama pružiti konkretna znanja koja će im trebati od početka razvitka brenda, nastala je dm akademija koja će se održati 20.1.2023. na Igmanu.


 

Klik OVDJE i prijavi se na dm akademiju 
 

Kome je namijenjena dm akademija?


Ovo ekskluzivno i sasvim drugačije druženje, usmjereno je na dame koje su u početcima svoje karijere i žele raditi na sebi, na sve one žene koje žele svoj kreativni hobi pretvoriti u izvor zarade ili dame koje su već pokrenule brend i žele dodatno ojačati svoj brend, neovisno iz koje su oblasti.
Želimo vam pokazati da, neovisno o vašem stručnom obrazovanju, mjestu boravišta ili životnoj dobi možete kreirati svakodnevicu kakvu volite. 

Na dm akademiju se mogu prijaviti žene iz cijele BiH, obzirom da su svi troškovi održavanja akademije, kao i prijevoz iz vašeg grada do mjesta održavanja akademije pokriveni ovogodišnjom donacijom od prodaje FEEL GOOD majice. Na akademiju ćemo pozvati samo 12 bh poduzetnica, stoga već danas pošaljite svoju prijavu klikom OVDJE.
 

Gdje će se održati dm akademija za bh. poduzetnice? 


U moderno uređenim, cozy prostorijama hotela Monti na Igmanu, 20.1.2023., s pogledom na prekrasnu prirodu te snijeg. 
Željeli smo kreirati intimnu, posebnu, motivirajuću atmosferu kakvu i zaslužuju sve dame koje svakodnevno pokazuju svoje supermoći. 
Sudjelovanje na akademiji je osigurano za 12 poduzetnica, a sadržavat će 3 predavanja na temu brendinga, marketinga i osobnog rasta. 
 

Tko su to govornice na dm akademiji za bh. poduzetnice?
 

Imajući na umu snagu ženske podrške i iskustva koje svakodnevno gradimo u raznim poslovnim sferama, željeli smo da na ovoj akademiji predavačice budu žene, iz domaćih kompanija, koje su svoje lekcije dobile radeći na domaćem tržištu. Razmišljajući o najboljim kandidatkinjama, uvidjeli smo da u dm, kao i Bonjour.ba timu imamo žene koje svakodnevno pomiču granice (na našu sreću :) ) , ali i rado dijele trikove koji se tiču Exel tablica, novih marketing alata ili ambalaže proizvoda. Upravo smo tu žensku energiju, empatiju i upornost željeli oslikati kroz ovu akademiju. 

Jelena Radonja, asortiman menadžerica u dm-u te Ajla Hadžić, menadžerica marketinga ovog drogerijskog lidera na bh. tržištu će 12 bh. poduzetnica kroz konkretne primjere, iz prve ruke, govoriti o brendiranju, komunikaciji s partnerima, kao i marketingu.
Urednica Bonjour.ba, Dijana Ćavar će s poduzetnicama podijeliti korake koji su nam pripomogli da Bonjour.ba izraste u omiljeni bh. lifestyle magazin te važnosti odluka od 'milijun dolara' koje moramo donijeti kako bismo nastavili (osobni) rast poput zašto je važno naučiti delegirati posao te na meniju popularnog restoran naručiti najskuplje jelo koje odavno želimo isprobati. 

 

Kako se prijaviti na dm akademiju?


Za prijavu na akademiju, potrebno je ispuniti formular koji se nalazi na linku OVDJE, a 9.1. ćemo odabrati te kontaktirati 12 poduzetnica koje će nam se pridružiti na prvoj dm akademiji.
Obradovat će vas i vijest da smo rok za prijave na akademiju produžili do 9.1.2023. godine.
Veselimo se zajedno s vama krenuti na ovo uzbudljivo putovanje jer podržavati druge žene, ako nas pitate, uvijek je u trendu.

Vaši, Bonjour.ba x dm drogerie markt

Povezani članci

Najpopularniji članci