Dizajn Nataše Perković osvojio nagradu Zlatni ključ za najbolji proizvod na 54.beogradskom sajmu namještaja

DIZAJN SAVJETI
15.11.2016.

Nagrade Zlatni ključ ovogodišnjeg, 54. Beogradskog sajma namještaja dodijeljene su 10.11. na svečanoj ceremoniji u zgradi Jugoslovenske kinoteke. Nagradu Zlatni ključ, najinovativnijim i najuspješnijim izlagačima na 54. Beogradskom sajmu namještaja, dodjeljuje internacionalni žiri kojeg su činili Vojislav Žanetić – predsjednik Guillaume Delvigne, Stefan Krivokapić, Lusi Koldova i Filip Despot. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za najbolji proizvod nominirani su MS & WOOD iz Bosne i Hercegovine, za stolicu Elle, dizajnerice Nataše Perković i PROSTORIA iz Hrvatske, za stolicu Dobra, dizajn NUMEN, a ZLATNI KLJUČ je dobio upravo proizvođač MS & WOOD iz Bosne i Hercegovine.Stolica-Elle-–-dizajn-Natasa-Perkovic,-Ms-&-Wood,-Bosna-i-Hercegovina.
Stolica Elle - dizajn Nataša Perković, MS & WOOD, Bosna i Hercegovina

Stolica-Dobra-–-dizajn-NUMEN,-Prostoria,-Hrvatska

Stolica Dobra – dizajn NUMEN, Prostoria, Hrvatska

Za najbolje prateće elemente enterijera Zlatni ključ je pripao GIR-u iz Kraljeva za ogledalo Opozit, čiji je dizajn uradio PRESEK DESIGN STUDIO.

Ogledalo-Opozit-–-dizajn-Presek-Design-Studio,-GIR,-Srbija

Ogledalo Opozit – dizajn Presek Design Studio, GIR, Srbija

Za najbolji sajamski nastup nominirani su MITJA iz Slovenije i GIR iz Kraljeva, a nagradu je osvojio proizvođač Mitja iz Slovenije.

Najbolji-sajmski-nastup-–-Mitja,-Slovenija

Za najbolji namještaj za opremanje nominirani su SEGIS iz Italije za stolicu Camel, dizajn: Bartoli Design“ i PROSTORIA iz Hrvatske, za sofu SEAM, dizajn: Bottcher Henssler Kayser, a ZLATNI KLJUČ je pripao proizvođaču PROSTORIA. Za najboljeg mladog dizajnera nominirani su PRESEK DIZAJN STUDIO iz Beograda i Nataša Perković, a ZLATNI KLJUČ je pripao dizajn studiju PRESEK.

15039444 624669127717633 646941724471822747 o

Foto via Designed.rs

DIZAJN SAVJETI , 15.11.2016.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  BONJOUR.ba

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno