Drveni paneli: Evo kako sami možete unijeti ovaj element u interijer - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Drveni paneli: Evo kako sami možete unijeti ovaj element u interijer

Tekst:

Arijana Bošnjak

DIZAJN SAVJETI
18.1.2024.

Drveni paneli na zidovima, ali i komadima namještaja poput stolića za kavu, u potpunosti će transformirati prostor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dašak topline i teksture unijet će dinamiku u interijer i klasične, gole zidove pretvoriti u intrigantnu točku fokusa. Međutim, pronaći drvene panele, ali i profesionalce koji će ovo postaviti na mjesto na koje želite, ponekada je gotovo nemoguće pronaći (posebno ako se radi o jako malom segmentu koji želite urediti).

 Naravno, TikTok kreativci snimili su mnoštvo svojih DIY projekata koji prikazuju kako se u relativno kratkom roku, uz malo mašte, kreativnosti i par osnovnih alata, ovakvi elementi mogu lako kreirati u domu.

Ljepota drvenih panela krije se i u tome što ne postoji prostorija koja ih ne voli. Jednako će efektno izgledati na zidu iza TV-a, kao i u kupaonici iza velikog okruglog zrcala (zrcalo u obliku kruga tvorit će idealan kontrast s ravnim linijama drvenih panela) ili u vašoj oazi koju ste kreirali za kupanje.


Foto: @mwinteriordesign.se

Foto: @crystalsinclairdesigns

Foto: @naturewallukS ovim jednostavnim trikom možete začiniti i spavaću sobu ili napraviti savršen kutak za doček gostiju u svome hodniku, jer, prvi dojam je važan. Dakle, uz nekoliko tankih daščica od drva, ljepilo, metar za mjerenje i boju za drvo po želji, spremni ste za neodoljivi DIY projekt s kojim ćete kreirati topliji ambijent i accent kutak u domu.

 U nastavku pogledajte još ideja za ukrašavanje interijera drvenim panelima, a tu je i nekoliko TikTok videa koji će olakšati proces.


Foto: @wood.on.wall

Foto: @naturewalluk

Foto: @topologyinteriorsEvo kako urediti interijer s drvenim panelima

 

@yaramairin DIY Woodpanels €35 - save for later😍 Super goedkoop & simpel. Wij maakte ze van een eikenhouten plank, maar elk gewenst hout is mogelijk! De stap van het zagen van de latjes zijn we vergeten te filmen maar dit is stap 1. #fy#fyp#foryou#diy#diyproject♬ Beautiful - Deepend & Griff Clawson
@kitty.jax23 How To DIY Acu Wall Panelling #diy#diylowcost#diywalldecor#woodpanelingwalls#wallpanelling#walldesign#woodpaneling♬ Summer - Instrumental - Devinney

* * *
Naslovna fotografija: @naturewalluk

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno