Dia Mara x Prirodna kozmetika Gloria – saznali smo sve o proizvodima iz linije koju će vaša kosa voljeti

KOSA
19.11.2019.

U jedinstvenim recepturama nove generacije proizvoda, koje je nedavno tržištu ponudila Prirodna kozmetika Gloria u suradnji s clean beauty influencericom Dia Marom, pronašli smo savršen dokaz za tvrdnju da sve što stoji na našem jelovniku može biti dio naše beauty rutine, a sve što je dio naše beauty rutine trebalo bi moći stajati i na našem jelovniku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo su dva osnovna sastojka njihovih proizvoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brokula

Možda ju ni kao odrasli ne volimo vidjeti na tanjuru, ali ono što brokula radi za našu kosu jednostavno ćemo obožavati. Osim značajne nutritivne vrijednosti koju brokula ima u našoj ishrani, kozmetički stručnjaci su otkrili da ulje brokule može učiniti čuda kad je u pitanju njega i zdravlje naše kose. Ulje dobiveno iz finih sjemenki brokule označeno je kao jedno od najboljih ulja u preparatima za kosu jer jako brzo prodire u vlasi te sprječava njihovo pucanje i isušivanje. Jedno je od rijetkih ulja bogatih specijalnim omega 9 kiselinama, koje kosi daju sjaj i hranu, bez sintetičkih kemikalija. Učinkovitost ovog ulja povećava i veliki udio vitamina, posebno B6 zaduženog za jačanje kose, te vitamina C koji u svojstvu snažnog antioksidanta štiti tjeme i kosu od toksina, te sprječava njeno opadanje. Zbog toga ulje brokule predstavlja prirodnu, čistu i sigurnu zamjenu za silikon koji kosi inače daje površni sjaj, ali ne sadrži vitamine i vremenom umrtvljuje dlaku. I zbog toga Maska za obnovu kose i Serum za jačanje kose by Gloria x Dia Mara sadrže ulje brokule kao jedan od svojih temeljnih sastojaka. I pored svega rečenog, nakon upotrebe maske i seruma, kosa će se lako raščešljavati i biti oslobođena statičkog elektriciteta, zahvaljujući upravo ovom sastojku.

Murumuru

Nije toliko čest slučaj da murumuru srećemo na domaćim trpezama, tako da u posebno ukusnom voću koje raste u raskošnoj krošnji murumuru palme češće uživaju samo oni koji žive u blizini kišovitih šuma Amazonije. Ipak, nešto od ovog voća odnedavno je dostupno i nama i to u obliku murumuru maslaca, koji se dobiva iz sjemenke ove neobične voćke. 
Ovaj još uvijek relativno nepoznat sastojak na tržištu kozmetičke industrije i sva njegova učinkovita svojstva, poslužili su kao inspirativni vodič, zahvaljujući kojem su Gloria i Dia Mara kreirale dva potpuno nova proizvoda, s ciljem da odgovore na široki spektar izazova koje možemo imati kad je u pitanju njega i zaštita kose. Posebnu snagu ovim proizvodima murumuru maslac je dao zahvaljujući svojim antialergijskim, antiupalnim i antimikrobnim svojstvima, visokoj koncentraciji provitamina A, te velikoj sposobnosti hidratacije. 
Upravo zbog njega, maska i serum su pogodni za sve tipove kose i svima će podjednako pomoći u obnavljanju i održavanju elastičnosti, sjaja i zdravlja kose.

Ulje brokule i murumuru maslac naći ćete brižno pohranjene u pakovanjima nove generacije prirodnih proizvoda za njegu i zaštitu kose. Maska za obnovu kose i Serum za jačanje kose, stoje vam na raspolaganju na policama svih dm trgovina širom BiH, kao i za online narudžbe na www.prirodna.com.

Prirodna kozmetika Gloria x Dia Mara je potpis koji obećava da od danas imate priliku da svojoj kosi svakodnevno priuštite ekskluzivni tretman, hranjive sastojke visoke kvalitete i dugoročnu zaštitu. 

KOSA , 19.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike