Detalji u žutoj boji unose vedrinu u svaki interijer i potiču dobro raspoloženje

INTERIJERI
26.12.2018.

S obzirom na to da u uređenju našeg doma nerijetko biramo neutralne nijanse te klasične komade namještaja, žuta boja je sjajan način kako da oživite interijer i unesete malu, ali itekako efektnu promjenu. Žuti tonovi se vežu uz rast, energiju i optimizam, zbog čega su sjajni za prostore u kojima nedostaje svjetlosti ili kojima je potrebna dodatna dinamičnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri odabiru savršene nijanse žute, vodite se nijansama koje već vladaju u vašem domu. Par teglica u žutim tonovima unijet će vedrinu u kuhinju i dodatno potaknuti apetit, a nećete pogriješiti ni ako birate dodatke ili vaze u toj nijansi za police u vašem dnevnom boravku.
U dnevnim boravcima rustikalnog šarma sjajno će se uklopiti posude za cvijeće, lampe ili jastuci u zagasito žutoj nijansi. U modernim i sofisticiranim interijerima, fotelja u jarkoj žutoj boji izgledat će skladno s ostatkom prostora te dati svježinu.  Pastelno žuta će se s druge strane sjajno slagati sa svijetlo plavim dodacima te crnom i bijelom. Bez obzira koju nijansu na kraju izaberete, sigurno će vam mamiti osmijeh za lice, a u nastavku smo izdvojili još par simpa ideja s Pinteresta za stiliziranje žute u vašem domu.

PreviousNext


Foto: pinterest.com

INTERIJERI , 26.12.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno