Deichmann: Donosimo atmosferu s predstavljanja razigrane kolekcije za proljeće/ljeto 2022. - Bonjour.ba - bh.lifestyle m...

Deichmann: Donosimo atmosferu s predstavljanja razigrane kolekcije za proljeće/ljeto 2022.

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
22.4.2022.

 Jučer, je u Sarajevu, ekskluzivno pred više od 30 predstavnika medija i modnih blogerica u BiH, predstavljena nova Deichmann kolekcija za proljeće/ljeto 2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Riječ je o razigranoj kolekciji, FOR YOU – fokusiranoj na svim značajnim životnim trenucima, poput polaska u školu, vjenčanja, prvog poslovnog iskustva, kupovine prvog stana… Sigurno je da svaki korak u životu počinje od nas samih. Naravno, neke ciljeve postižemo zajedno… i svakako da je život bogatiji kada se dijeli s drugima, no kojim god putem da krenemo, krećemo prvenstveno sopstvenim korakom. Neka taj korak bude u najboljoj i najudobnijoj Deichmann obući. 

Nova kolekcija, prema prvim reakcijama prisutnih, prilagođena je različitim stilovima. Nosiva je svakodnevno, te se kombinira kako uz sportske, a tako i uz elegantne poslovne outfite. Prvi put modele cipela nosili su stvarni kupci brenda Deichmann. 

 
Deichmann brunch, koji se već tradicionalno održava svake godine u sezonama proljeće/ljeto i jesen/zima, postao je sinonim za jedinstven modni događaj. Naravno, odličan stil traži i odličnu promociju, stoga ne čudi što se u prekrasnom ambijentu restorana Monarch u Sarajevu tražilo mjesto više. Predstavnici medija, novinari, urednici, blogeri, influenceri mogli su uživati u odličnoj reviji, muzičkom performansu DJ Admire, poklonima, keteringu, pićima, te mnogobrojnim iznenađenjima.

Novi modeli kolekcije proljeće/ljeto 2022. dostupni su u Deichamann trgovinama širom BiH.

 


* * *
Naslovna fotografija: Deichmann PR

Povezani članci

Najpopularniji članci