Ne znate šta pokloniti za Dan žena? Znamo šta svaka žena želi. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ne znate šta pokloniti za Dan žena? Znamo šta svaka žena želi.

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MAKEUP
6.3.2024.

Vrijeme je za još darivanja! Dan žena je iza ugla i eto još jednom (kao da nam treba) povoda da obradujemo sebe i dame u našem životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Većina nas već ima barem djelimično viziju šta pokloniti i kome, ali sigurno i već duži vremenski period znamo šta se nalazi na našoj wish listi bilo da je riječ o ljepoti, dodacima ili odjeći. No, kako bismo vam dodatno olakšali proces odabira poklona kojim ćete obradovati i sebe i druge, kreirali smo za vas shopping vodič.


Foto: @jasmingreenxSvaki od proizvoda pomno smo birali uzimajući u obzir različite tipove ličnosti, lifestyle i interesovanja. Ono u što možete biti sigurni je da smo ih odabrali baš kao i za sebe, najbolju prijateljicu, mamu i sestru. Umjesto kreiranja liste proizvoda koje ćete kupiti, neka vas ovaj vodič prati u shoppingu.
Poklone vežemo za tople osjećaje, povezanost i svakodnevnu asocijaciju na osobu koja daruje poklon. Jedan takav poklon koji će dodatno izazvati osjećaje komfora i uživanja je i pidžama. Ako je ista već na vašoj listi za kupovinu, ali niste sigurni za koju se odlučiti, onda neka to bude ova pidžama brenda Alma Ras

Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic01Dodatak svakodnevnici 


Beauty entuzijastice svoje dane ne mogu zamisliti bez omiljenih makeup proizvoda. Ruž za usne, nerijetko i više njih, svakog dana su u našim torbicama pa evo još jednog načina da vama draga dama i do nekoliko puta u danu pomisli na vas. 


Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic02Čuvar uspomena

Sigurni smo da ste nekoliko puta čuli ili pročitali kako je parfem među najsnažnijim čuvarima uspomena. Na našoj wish listi, a od ovog trenutka i na vašoj listi poklona koje birate ovih dana, našli su se parfemi s različitim notama te je neizbježno da barem jedan od njih ne bude idealan match za nekoga od vas.

Svojim notama, nazivom ili našim detaljnijim opisom, jedan od ovih sigurno će vas podsjetiti na jednu od dama koje želite obradovati ovih dana.

 

Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic17

Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic16Njega i self love 

Njega kože i rituali koje imamo u toku dana, sedmice i mjeseca su u ubrzanom tempu svih nas postali jedan od najboljih načina da sebi pružimo ono neophodno. Pored toga, svoje bližnje ne zaboravljamo podsjetiti na važnost istih. Jedan od takvih rituala je i njega kože. 

Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic14

Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic15

Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic12

Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic05b

  ILI  

Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic13


 

Kada darujete parfem, onda će dodatni bonus biti i obratiti pažnju na bočicu. Dizajn nerijetko prati poruku koju ostavljaju i note parfema, a dodatno će izazvati divljenje osobe kojoj ga darujete. Ili će jednostavno izgledati lijepo u vašoj kolekciji parfema.


Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic11

Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic09b

Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic08

  ILI  

Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic07

  ILI  

 


No, kratko se vratimo na „sitnice“ koje se nalaze u skoro svakoj makeup torbici. Ako niste fanovi ruževa za usne onda vas raduje sve veća popularnost sjajila za usne. Max Factor 2000 u svojoj kolekciji ima devet nijansi. Jedna za vas, a drugih osam ide u vrećice s poklonima? 


Trag koji ostavljamo 

Pri odabiru parfema mislite na svoj stil života ili osobe za koju ga birate. Neka njegove note potpuno odgovore na tempo života, želje i interesovanja. „Osluškujte“ potrebe i pustite da prođe barem nekoliko sati prije nego što se odlučite za parfem. Birajte između citrusnih, orijentalnih, luksuznih i cvjetnih nota.

 

Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic03c

  ILI  

Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic04

  ILI  

Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic06b

  ILI  

 

Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic10Na kraju naše wish liste, ali nikako manje zanimljivo, našla se većini omiljena vrsta darova. Nakit oduvijek nosi snažnu poruku jer ga pomno biramo, trudimo se što više misliti o osobi koja ga nosi i analizirati svaki susret pitanjima: „Nosi li više naušnice ili ogrlice? Voli li više narukvice ili prstenje?“ 

Naša dva favorita iz Zlatarne Celje su pomno odabrani komadi nakita koji će biti elegantan dodatak svakodnevnici.
 

Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic19

Bonjour-Dan-zena-shopping-vodic18

 

Foto: @angela.irisburbonov

 

Produkcija i kreativno vodstvo: Bonjour.ba
Voditeljica projekta: Semra Manjura
Grafički dizajn: Marija Perić 
Lokacija: SAZU studio
Fotografkinja: Sanela Zukić za Bonjour.ba
Videograf: Ervin Golubović 
 za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci