Bonjour.zaviruje u Dajanin presladak dom uređen u skandinavskom stilu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.zaviruje u Dajanin presladak dom uređen u skandinavskom stilu

Tekst:

Marija Perić

INTERIJERI
14.8.2022.

Već pri prvom pogledu na fotografije Dajaninog doma koje je dijelila s nama uz hashtag #DoYouBonjour, znali smo da želimo znati više detalja o uređenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mnoštvo pomno biranih dekora, kao i uvijek svježe cvijeće na stolu daje naslutiti kako Dajana ima osjećaja za estetiku. Brzo su nas osvojili velika i mini gitara u ružičastoj boji, kao i topla kombinacija pastelnih tonova sa neutralnim tonovima. Njezin obiteljski dom izgleda izuzetno cozy i privlačno radi mnogih jastuka, dekica, svijeća kao i drvenih dodataka za dom. Kutak koji je kreirala za dječaka i djevojčicu posebno će vas raznježiti, kao i obiteljske fotografije i uokvireni citati. U razgovoru s Dajanom saznali smo što joj je bila inspiracija, kao i koji joj je kutak u domu najdraži. Više otkrijte u nastavku.

 

Što je bila inspiracija za uređenje vašeg doma?
 

Znala sam odmah da želim nešto u skandinavskom stilu. Oduvijek me privlačila ta njihova jednostavnost, minimalizam i neutralne boje. Malo listanja po Pinterestu i ideje su brzo došle. :)

 Što biste rekli koji detalji uvijek podignu cijelu prostoriju?
 

Jako volim drvene police & stoliće, popunjene zidove sa slikama, pletene košare koji lijepo utople svaku prostoriju. U dnevnom boravku to su većinom jastuci skladnih nijansi, detalji na policama u kontrastnim bojama i kod mene obavezno jako puno cvijeća.

 Koji je vaš najdraži kutak u domu?
 

Bez razmišljanja dnevni boravak. Puno svjetlosti, moje najdraže boje, udoban kauč i obitelj na okupu. :)

 

***
Naslovna fotografija: Dajana Krasić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno