Cvjećarna Lavanda u Mostaru ima čaroban blagdanski foto kutak za najljepše obiteljske uspomene

INTERIJERI
12.11.2020.

Fotografiranje u opuštenoj blagdanskoj atmosferi zabavno je iskustvo za najmlađe, ali i nešto starije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ideje za samu scenu u glavi nam se vrte već dugo, zapravo već od lanjskog seta. Budući da zajedno surađujemo (već je prešlo u tradiciju :)), uvijek iznova nadopunjujemo i dijelimo inspiraciju i ideje jedna s drugom, pa vjerujem da se upravo u tom našem radu, druženju i međusobnom upoznavanju zapalila iskra koja nas je dovela ovdje gdje sada jesmo, da su ostali prepoznali tu našu vatru, želju i toplinu za stvoriti nešto novo, a i lijepo. Sretni smo što se već treću godinu za redom trudimo zajedno stvoriti čaroliju koja će krasiti domove sa životnim uspomenama. “ – otkrivaju nam dame iz Lavanda flowers & design.

Naime, kreativne dame Lavanda flowers & design kreirale su dvije scenografije koje prate lampice, mnoštvo detalja karakterističnih za jedno od najljepših doba u godini, kamin, svjećnjaci, zlatni ukrasi i naravno raskošno blagdansko drvce.

Kad smo kod scenografije, voljela bih spomenuti još i drage ljude i firmu Brotis home s kojima također dugo surađujemo, a uvijek iznova pažljivo pomažu izabrati detalje i dragocjene sitnice kojima obogaćujemo scenu i stvaramo tu atmosferu blagdanske topline koja nas vuče djetinjstvu, dragim ljudima i našem domu.“ – nadodaju iz Lavanda flowers & design.
Uskoro će na adresi Ilićka 465 u Mostaru imati i svoje prodajno mjesto, a sve njihove radove, kao i dodatne informacije možete potražiti klikom na njihov službeni Instagram profil.

„Možda ste očekivali da ću vas uputiti nekim tehničkim zahtjevima kao što su dobro se naspavati, pripremiti se ispred ogledala i namještati poze za ispred objektiva, istražiti svoju "fotogeničniju" stranu lica i profila da sve izgleda profesionalno i da ne gubimo vrijeme na sceni... Nijedno fotografiranje dok iza objektiva stoji netko tko želi stvoriti uspomenu ljudima, a ne isforsirati kadar i namjestiti "lutke" nije takav, a posebice ne ovo. Blagdanski photosession nije onakva vrsta fotografiranja o kakvoj možda slušate kada poznati pričaju da posao modela nije nimalo lagan. Blagdanski photosession je trenutak stvarnosti, spontanosti, igre i dodira u kojemu se zaustavi vrijeme i stvori uspomena u fotografiji na kojoj nije namješteno ništa, osim prostora scene u pozadini. Budući da najviše radimo i najveća radost su nam djeca, preporučujemo roditeljima da pri odabiru termina pripaze da djetetovu rutinu, posebice ako se radi o djetetu do 3 godine starosti, s njima nema pregovaranja (smijeh), po njima se treba “ravnati”, to bi značilo da su naspavani i siti, ostalo prepustite nama.“ – odgovorila nam je fotografkinja Matea Ivanković što trebamo imati na umu prije rezervacije fotografiranja za jednu od ovih scenografija koje se nalaze u Mostaru na adresi Ilićka 465. Sve upite, rezervacije termina za fotografiranje ili svoje prijedloge možete slati u Instagram direct @mkeki ili na mail adresu [email protected]

***
Foto: Matea Ivanković
Uređenje i dekoracija: Lavanda flowers & design
Haljina: Unique haljine

INTERIJERI , 12.11.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Matea Ivanković

Podijeli:

Posljednje objavljeno