Gourmet preporuka: Izdvojili smo 3 jela iz Crvene jabuke koja trebate isprobati ovih praznika - Bonjour.ba - bh.lifestyl...

Gourmet preporuka: Izdvojili smo 3 jela iz Crvene jabuke koja trebate isprobati ovih praznika

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

GOURMET
23.12.2022.

Ljubitelji istančanih okusa, posebnog sklada aroma i prepoznatljivih jela pripremljenih na jedinstven način, tijekom blagdanskih dana svoja druženja rezerviraju na nekim posebnim lokacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Stoga, kada smo razmišljali o gastro destinaciji koja bi se ovih dana našla na listi istinskim gurmanima, ali i svima onima koji uživaju u zalogajima bogatih okusa, na našem radaru našao se gastro market Crvena jabuka u Sarajevu.

Lokacija koja je ukrala i ranije našu pažnju, ovih dana poprimila je sasvim novo – praznično ruho što je razlog više da naša druženja s osmijehom na licu preselimo upravo na ovo mjesto.


Neodoljiv foto korner na kojem možete kreirati i tople praznične fotografije

 


Uz odličnu ponudu domaćih i svjetski poznatih brendova, gastro market Crvena jabuka na Marindvoru u Sarajevu krade simpatije i kroz bogatu gourmet ponudu na 2. katu te neodoljivom terasom.
Našu gastronomsku pustolovinu okusa započeli smo s ukusnim rib eye steakom koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.
Sočan, bogat aromama i pečen po vašoj želji ovaj steak ukrast će pažnju svih ljubitelja mesnih delicija. 
 
Ovo praznično gourmet iskustvo okusa upotpunite Saint-Émilion Grand Cru vinom francuske etikete iz prepoznatljive bordoške vinarije Saintayme, berbe 2017. godine. Odležano u hrastovini godinu dana te obogaćeno notama kupine i višnje, te začina cimeta i lavande ovo vino zaokružit će vaš obrok. 

Za savršen nastavak gourmet priče odabrali smo prepoznatljivo pecivo talijanske kuhinje koje u sebi krije čarobne okuse Mediterana. Tijesto okupano intenzivnim maslinovim uljem, obogaćeno začinskim biljem i rajčicama probudit će u vama maštu i učiniti da u mislima zalutate na jug Europe. 


 

Tu posebnu kombinaciju okusa pronašli smo u focciaca pogačama koje su u Crvenoj jabuci pripremljene i u formi sendviča gdje uz različite dodatke kao što su paradajz, salata, mozzarella, šunka, krem sir, pesto sos, sirevi možete pronaći idealan izbor za sebe. 
 


Naša preporuka: Turkey ham foccacia & caprese foccaciaUz ukusni foccacia sendvič birali smo Luxury Lager pivo slavne belgijske pivare Cornelissen koja iza sebe ima višegodišnju tradiciju umijeća pravljenja visokokvalitetnih i višestruko nagrađivanih piva. 
 


Za šlag na kraju naše gastronomske priče iskoristili smo Refresh bar u kojem smo pronašli neodoljive slastice obogaćene ukusnim kremama i osvježenje uz voćni napitak.  
Jeste li se već odlučili s kim ovih dana posjećujete ovo posebno gourmet mjesto?


* * *
Foto: Marko Jovančić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci