Crno bijeli interijeri - stil uređenja koji je uvijek u trendu

DIZAJN SAVJETI
3.4.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je jednostavnost pametan odabir kada je u pitanju i uređenje doma, najbolje potvrđuju crno-bijeli interijeri koji neovisno o modnim trendovima kradu pažnju i nude eleganciju koja traje vječno. 
Ljepota ovog dueta u interijeru upravo je u njihovom kontrastu. Bijela daje elegantan izgled i prozračnost, dok crna unosi dramatičnu i senzualnu notu u svaku priču. Osim toga, bijeli tonovi vizualno prostor čine većim, dok crni daju onaj završni touch cijeloj priči.
Sjajno se uklapaju u razne stilove uređenja i prilagođavaju baš svakoj prostoriji u domu. Ljubitelji minimalizma teže upravo funkcionalnosti i upravo u uređenju ovakvih interijera biraju namještaj u bijeloj boji, dok tamnije nijanse koriste kako bi akcentirali pojedine dijelove prostora. Posebice se pazi da se kroz detalje bogate teksture unose svježina i raznolikost(jastuci, tepisi, zastori…) 
Sivi tonovi i pokoji pastelni detalj trik su uz koji se daje dodatna dinamičnost, kao i zlatni detalji koji unose luksuznu notu u cijelu priču… Još pokoja biljka i imate formulu za topao i ugodan prostor po mjeri svakog minimaliste. Za dodatnu inspiraciju u uređenju doma u crno-bijelim tonovima, izdvojili smo 20 inspirativnih interijera s Pinteresta. 
 

PreviousNext
DIZAJN SAVJETI , 3.4.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno