Code Hub: Prvi coworking prostor u Mostaru izgleda odlično - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Code Hub: Prvi coworking prostor u Mostaru izgleda odlično

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
28.3.2018.

Donedavno neiskorišten poslovni prostor u centru grada, sada je kreativan kutak za razvoj, druženje, učenje i rad svim korisnicama Code Huba Mostar. Code Hub Mostar nalazi se u prizemlju zgrade Ledara na adresi Kardinala Stepinca bb. Moderno opremljen interijer, topla i ugodna atmosfera te pristup mentorskoj mreži bit će glavne karakteristike ovog prostora za ostvarivanje ciljeva i snova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Code Hub je mjesto druženja svih onih koji su u potrazi za poslovnim prostorom u kojem će razvijati svoju karijeru, bilo da je riječ o timovima s poslovnim idejama, startupima, digitalnim nomadima, studentima ili freelancerima. U tome će im uvelike pomoći pomno dizajniran i prilagođen prostor u kojem će uz šareni i ugodan kutak za odmor, prostor za rad popraćen zelenim zidom, kuhinju te salu za sastanke pronaći i motivirajuće poruke te sjajno štivo.

IMG 8808

IMG 8832

IMG 8857

IMG 8873

IMG 8878


Naime, pri osmišljavanju radnog prostora u INTERA timu su pazili da kreiraju različite ambijente koji će odgovarati različitim raspoloženjima i profesijama korisnika. „Inspiraciju smo crpili iz najuspješnijih svjetskih coworking praksi. Naime, kroz ovaj projekt, ali i naše druge aktivnosti smo imali priliku obići Republiku Irsku (Dublin) i SAD (nekoliko saveznih država) gdje smo posjetili prekrasne coworking prostore koje imaju dugogodišnju tradiciju poslovanja. Sve te prakse i savjete smo prikupljali te ih implementirali u naš prostor kako bi on stao uz bok najboljim coworking prostorima u svijetu.“ – otkrili su nam iz INTERA Tehnološkog Parka.

IMG 8835

IMG 8880

IMG 8897

IMG 8883

IMG 8854

IMG 8884

Otvaranje ovog coworking prostora u vlasništvu INTERA Tehnološkog Parka, rezervirano je za petak i manifestaciju 'Dani otvorenih vrata', kada će svi posjetitelji od 8h do 16h moći saznati sve detalje o ovom prostoru koji se prostire na više od 130 kvadratnih metara površine. Code Hub Mostar jedan je od četiri coworking prostora koja će se otvoriti u Mostaru, Tuzli, Zadru i Nikšiću kroz projekt CODE financiran iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020.

IMG 8889

IMG 8887

IMG 8909

 

 

 

Foto: MODAMO.info

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno