Obilježite Dan planeta Zemlje uz film koji će oduševiti djecu, ali i one starije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Obilježite Dan planeta Zemlje uz film koji će oduševiti djecu, ali i one starije

Tekst:

Bonjour.ba/PR

FILMOVI & SERIJE
22.4.2023.

U BiH napokon stiže prekrasan obiteljski film za koji su glasove dali Nika Turković, Judita Franković Brdar, Marko Grubnić, Marko Petrić i mnogi drugi, a temelji se na magičnoj moći ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Prati zelenokosu vilu Mavku čija je primarna misija zaštiti šumu i njezino sveto srce od bilo kakve agresije ili napada, uključujući i one od strane ljudi.  Osim poučno – zabavne filmske avanture za cijelu obitelj koja na velike ekrane dolazi pretpremijerno u sva CineStar kina u BiH, u CineStaru Sarajevo djecu čeka prigodni facepainting od 11 do 13 sati.

Za ove pretpremijerne projekcije ulaznice su u prodaji. Povodom Mavke i Dana planeta Zemlje, CineStar je i svoje digitalne ekrane u kinima i profile na društvenim mrežama obojio u zeleno, a edukativnim porukama posjetiteljima naglašava važnost očuvanja prirode.

Također, posljednjih godina, CineStar kao najveći regionalni kino lanac i dobitnik nagrade za najboljeg kinoprikazivača u Europi, uvodi značajne promjene u svoje poslovanje s ciljem društvene odgovornosti. Svakodnevno se potiče online kupovina ulaznica bez printanja.

Najnovija pozitivna promjena je i skorašnja zamjena postojećih kartonskih pakiranja za kokice u biorazgradive vrećice od papira; brže se i lakše razgrađuju i recikliraju te se prilikom transporta ispušta manje CO2. Kod proizvodnje vrećica za kokice, u odnosu na kartonske kutije, nastaje manje otpada, a imaju i globalno prepoznati certifikat o sljedivosti podrijetla sirovina tj. drva i poticanju održivosti šuma – Forest Stewardship Council (FSC).

CineStar uz vlastito društveno odgovorno poslovanje, posebnu pažnju daje i filmovima s edukativnim i moćnim porukama, pa se ovom prilikom pored Mavke: čuvarice šume, a povodom Dana planeta Zemlje, na platna vraća jedan od najuspješnijih filmova svih vremena, „Avatar: Put vode“. Ovo je zadnja prilika za doživjeti Avatara na velikom platnu u specijalnim formatima 4DX i 3D od 20. do 26.4.

Budi u zelenom filmu i ti; kupi ulaznice online klikom ovdje.


* * *
Foto: CineStar Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci