Filmska večer uz komediju s Richard Gerom? Imamo odličan plan za #girlsnight. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Filmska večer uz komediju s Richard Gerom? Imamo odličan plan za #girlsnight.

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

FILMOVI & SERIJE
22.2.2023.

Uvijek se s osmijehom na licu sjetimo djetinjstva kada smo odbrojavale dane kada ćemo prespavati kod najbolje prijateljice i sate provoditi uz najnoviji film i grickajući omiljeni snack.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kako bismo kroz treći mjesec obilježiti druženje s prijateljicama na nešto drugačiji način ovih dana smo se potrudili osmisliti zanimljiv plan koji će probuditi neka najljepša sjećanja iz ranije dobi.

Mjesec u kojem obilježavamo druženja s prijateljicama na poseban način

Sa svojim omiljenim damama volimo rado provoditi vrijeme, no treći mjesec kada obilježavamo Dan žena idealan je da naše druženje obilježimo na poseban način. Stoga, ovog puta potrudili smo se da sami početak ovog posebnog mjeseca provedemo u nešto drugačijem ambijentu i raspoloženju. Naime, ako se i kod vas budi nostalgija za trenutcima kada smo sate provodile uz smijeh gledajući romantične komedije kreirali smo savršen plan za večer koji ćete rado realizirati sa svojim bliskim prijateljicama.

#girlsnight u znaku romantike i komedije

Iako se mnogi od nas kroz maglu sjećaju najranijih druženja s prijateljicama, ono čega se vrlo dobro možemo sjetiti jeste činjenica da su te zabave obilježavale dobri filmovi, omiljene grickalice i smijeh. Zato možemo zaključiti da slavljenje trenutke prijateljstva s našim damama zaslužuje posebnu atmosferu koju smo ovog puta odlučile rezervirati za CineLady event uz romantičnu komediju koja će vas nasmijati do suza.

CineLady event kao idealan način za druženje i uživanje s damama

Baš kao što smo kao mališani pripremali se danima za odlazak kod prijateljice, ovog puta razlog naše pripreme bit će CineStar kina u Sarajevu, Banjaluci, Bihaću, Prijedoru, Mostaru, Tuzli i Zenici gdje ćemo se zabavljati uz zabavne trenutke filma „Uzimam, Možda" s početkom u 20 sati. Smješteni u udobnim sjedalima CineStar kina zajedno sa svojim dragim damama, uz pića dobrodošlice, poklone partnera kao i omiljene grickalice – CineLady event prisjetit će vas na neke najljepše trenutke iz djetinjstva.

Uzimam, možda"  - romantična komedija o kojoj svi pričaju

Miljenik romantičnih filmova devedesetih godina, Richard Gere, ponovo se vraća na ekrane u humorističnom filmu „Uzimam, možda" zajedno s dobitnicama prestižne nagrade Oscar Diane Keaton i Susan Sarandon. Radnja ove komedije fokusirana je na mladi par čiji se roditelji veoma dobro poznaju i koji imaju veoma zanimljivu zajedničku prošlost. Upravo zbog toga roditelji će poželjeti da rastave mladi par, a hoće li uspjeti u tome ostaje nam da saznamo u četvrtak 02.03. Stoga, koga vi vodite na CineLady event?


* * *
Foto: CineStar Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci