Provedite večer uz komediju s Monicom Bellucci i Toni Collette u glavnim ulogama - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Provedite večer uz komediju s Monicom Bellucci i Toni Collette u glavnim ulogama

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

FILMOVI & SERIJE
21.4.2023.

Izlasci u kino odavno su poprimili potpuno novu dimenziju doživljaja koji omogućuju garantovano dobar provod i veče za pamćenje. To su one prilike koje planirate, kad okupite društvo i znate da vas uz premijeru očekuje i još nešto…Možda poklon, piće u baru?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iznenađenja za sva čula očekujte na pretpremijernim CineLady večeri 26.04.  u CineStar kinima u diljem BiH!

Najnoviji povod za žensko okupljanje i izlazak je dugo očekivana komedija „Mafija mama“ u distribuciji Blitza. Girl power ovoga puta predstavljaju Monica Bellucci i Toni Collette, koje su utjelovile glavne junakinje akcijske komedije čija je radnja smještena u vječnom gradu, Rimu.

Nakon proživljenog teškog životnog razdoblja, Amerikanka Kristin odlazi u Italiju na sprovod svog djeda, ne znajući da će joj se nakon putovanja život promijeniti iz korijena.

Stvari krenu na gore kada se sprovod pretvori u nasilnu pucnjavu, a Kristin otkrije da je njezin djed želio da ona, njegov posljednji živući potomak, preuzme ulogu šefice najmoćnije mafijaške obitelji u Kalabriji!

Vođena savjetnicom tvrtke, Bellucci, urnebesno prkosi svačijim očekivanjima kao nova glava porodičnog posla i na jedinstven način se nosi s ulogom koja joj je neočekivano dodijeljena. Naravno, „jedinstven način“ znači da će se publika nasmijati od srca – a to je ono što nam svima treba.

Pokloni partnera Schweppes, Lasta i Avon obradovat će „CineLadies“ dok vas na licu mjesta očekuje i šampanjac kao piće dobrodošlice i uvertira u odličan provod!

Ulaznice su u prodaji na službenoj stranici CineStar kina, a savjetujemo da osigurate svoje mjesto na vrijeme jer ovakvi izlasci se, za razliku od klasičnog filmskog izlaska, moraju planirati unaprijed zbog ograničenog kapaciteta.

Vidimo se u CineStaru!


* * *
Foto: CineStar Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci