Christy Turlington zaštitno lice Avonovog parfema Slip Into┬à - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Christy Turlington zaštitno lice Avonovog parfema Slip Into┬à

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
27.10.2010.

Kozmetička kuća Avon Products, Inc. objavila je početak suradnje s poznatom američkom manekenkom Christy Turlington Burns koja će biti zaštitno lice Avonovog parfema Slip Into... .Parfem će u Bosni i Hercegovini biti dostupan u prvom kvartalu 2011. godine.Christy je ujedno model i aktivistica, a u isto vrijeme utjelovljuje transformativnu privlačnost Avonovog mirisa Slip Into…. Budući da je aktivna zastupnica pitanja  zdravlja žena, dijeli Avonove vrijednosti i dugogodišnju posvećenost poboljšanju života žena na globalnom nivou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

„Kada pomislite na senzualnost i sofisticiranost, prva asocijacija upravo je Christy Turlington Burns“, naveo je Jeri Finard, viši potpredsjednik i globalni brand predsjednik, Avon Products, Inc. „Njena svevremenska ljepota savršeno nadopunjava miris Slip Into… Ali, Christy predstavlja više od ljepote same: ona neumorno doprinosi unaprjeđenju pitanja žena širom svijeta, što je strast koju dijelimo.“

 

 

Image 


Slip Into…
, pripada cvjetno-orijentalnoj kategoriji mirisa, a namijenjen je ženi koja teži senzualnosti. Inspiriran snagom transformacije koju pruža osjećaj nošenja visokih potpetica, miris naglašava urođenu eleganciju i sofisticiranost žene. Otvaraju ga primamljive, elegantne note crne maline, pomiješane s osjetljivim cvijetom proljetne frezije i svježim listom ljubičice. Senzualno srce otkriva topli palisander pomiješan s egzotičnom orhidejom, dok se u donjim notama kriju kremasti kašmir i korijen irisa te zlatni amber, koji mirisu daju cvjetni karakter.


Bočica parfema je inspirirana izgledom lista žene tokom nošenja cipela s visokom potpeticom, dok postolje podsjeća na malu, popularnu kitten petu.
„Posebno mi se sviđa senzualnost ovog mirisa – čini me ženstvenom i ispunjava samopouzdanjem, baš kao da nosim omiljeni par cipela s visokim potpeticama“, izjavila je Christy Turlington Burns.

 

 

Image 

 

 

 

modamo.info

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno