Smeđa manikura koju nosi Hailey Bieber idealna je za prve dane jeseni - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Smeđa manikura koju nosi Hailey Bieber idealna je za prve dane jeseni

Tekst:

Ana Rotim

BEAUTY SAVJETI
18.9.2022.

Manikure Hailey Bieber postale su omiljena tema za razgovor dama koje redovno prate beauty trendove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon što je prethodnih mjeseci manikura koju nosi Hailey pod nazivom glazed donut manikura dobila titulu jedne od najtražnijih, dobili smo dojam da će svaka iduća koju Hailey odabere biti pod povećalom brojnih dama. Iako glazed donut glasi kao jedna od klasičnih manikura koja će mnogima biti prvi izbor za bridal look, ovog puta interes beauty stručnjaka ukrala je nešto drugačija manikura s chrome efektom. Naime, u skladu s dolaskom nešto hladnije sezone Hailey je na svom TikTok profilu otkrila svoju jesensku manikuru koja je vrlo brzo postala viralni hit. Radi se o manikuri sličnoj onoj prvotnoj, no ovog puta fokus je na smeđim nijansama.

 

@haileybieber I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting for me for fall 🤤🤎🍩🍩🍩🍩🍩 @zolaganzorigt ♬ original sound - jex

 


Chocolate glazed donut manikura, kako ju Hailey naziva, je u boji mliječne čokolade sa završnim sjajnim premazom koji joj daje posebnu notu. S obzirom da se radi o nijansi koja neodoljivo podsjeća na čarobne jesenske dane, ova manikura je idealna za nadolazeću sezonu. Možete ju kombinirati sa svijetlijim nijansama ili pak u skladu s trendom odabrati različite nijanse smeđe boje koje će dodatno obogatiti chrome efekt. 


 

@haileybieber

🍭💕

♬ original sound - ༺ꨄ༻ • Follows You

 

* * *
Naslovna fotografija: @haileybieber 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno