Otkrili smo liniju proizvoda CHANEL koji snažno djeluju na uklanjanje znakova starosti - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Otkrili smo liniju proizvoda CHANEL koji snažno djeluju na uklanjanje znakova starosti

Tekst:

Bonjour.ba/PR

ZDRAVLJE I NJEGA
10.3.2023.

Svojim jedinstvenim stilom, Gabrielle Chanel ženama diljem svijeta poslala revolucionarnu poruku slobode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Biti ono što jesi i to živjeti, izričaj je po kojem se vodila Gabrielle. Naime, ona je prepoznala duboko ukorijenjenu potrebu ljudi za putovanjima i otkrivanjem svijeta. Ta nomadska duša temelj je inspiracije svake kreacije brenda CHANEL. Upravo tako nastala je SUBLIMAGE linija za njegu kože koja predstavlja ideju ultimativne ljepote bez presedana.

Hedonistička filozofija koja stoji iza linije SUBLIMAGE poziv je na bezvremensko putovanje koje nema granica. Brend CHANEL to jedinstveno putovanje opisao je kao povratak nama samima. Naime, riječ je o putovanju koje usklađuje pokrete našeg tijela s unutrašnjim načinom života.

Za svoju kultnu liniju za njegu kože, CHANEL je kreirao proizvode koji su prožeti luksuzom. Riječ je o proizvodima koji djeluju poput magije i koji nam omogućuju da izrazimo svoju osobnost.

Madagaskar, kao polazište beauty putovanja

Tropski otok u kojem se magla prekriva bujnu šumu skoro pa džunglu, mjesto je gdje vanillia planifolia krije svoj dom. Tajnu ovog iznimno cijenjenog sastojka u parfumeriji otkrio je upravo CHANEL, proučavajući njegove olfaktorne karakteristike. Naime, CHANEL je otkrio snažno djelovanje ovog cvijeta na znakove starenja.

To je potaknulo brend da u svom laboratoriju, otvorenom na upravo na Madagaskaru, izvuče najefikasnije molekule iz biljke te poboljša određena svojstva kako bi imala čak 40 puta veću koncentraciju aktivnih molekula.

Kreativni i avangardni duh brenda CHANEL službeno je na tržištu predstavio liniju SUBLIMAGE 2006. Godine. Linija je do danas postala već kultna, tvoreći ritual ljepote za pomlađivanje I kreiranje blistavog izgleda kože.

Godine 2021. CHANEL je stavio je naglasak na moći vanillia planifoila te kreira proizvode sa trostrukom regeneracijom stanica kože. SUBLIMAGE La Crème proizvod je za potpunu njegu koji djeluje na sve parametre pomlađivanja kože.

Refleksija vizionarskog etosa

Uz SUBLIMAGE La Crème na revolucionaran način pomladite kožu tako što ćete pojačati njezin sjaj i umanjiti pojavu svih znakova starenja.
Stručnost i izvrsnost kuće CHANEL kreirala je liniju za sveobuhvatan pristup njezi kože. Riječ je o liniji s efektnim učinkom vanillia planifolia koja hidratizira kožu, pomaže da one izgleda zaglađeno te djeluje na smanjenje bora.

Redovnim korištenjem moći ćete primijetiti znatne promjene na vašem licu, a formula bogate teksture kreirana je tako da linija odgovara željama i potrebama svake osobe. Obogaćena profinjenim mirisom ova linija odražava vrhunsku viziju ljepote ispreplićući učinkovitost i osjetilni užitak.

Pronađite sebe na beauty putovanju koji premašuje granice

Kombinacija boja crne i bijele pomiješane su s upečatljivom bojom brenda CHANEL – zlatnom predstavljajući liniju na poseban način. Linija ima pakiranja s ekološki odgovornim standardima i posebno dizajnirane dvokomponentne staklenke koje se mogu reciklirati. Ovaj lagani i praktični kozmetički dragulji možete nositi u torbici bez ikakvog rizika.

Linijom SUBLIMAGE brend CHANEL pokazao nam je primjer slobode da budemo ono što jesmo.


* * *
Foto: Chanel Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci