Orginalna i možda dosad najslađa Chanel beauty kolekcija inspirirana je N°5 parfemom - BONJOUR.ba - bh.lifestyle magazin

Orginalna i možda dosad najslađa Chanel beauty kolekcija inspirirana je N°5 parfemom

ZDRAVLJE I NJEGA
1.7.2021.

Kako bi proslavili stotu obljetnicu kultnog N°5 parfema, CHANEL je kreirao novu limited edition kolekciju koja će biti predstavljena upravo u CHANEL tvornici posebno uređenoj za posjetitelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za stoti rođendan parfema, CHANEL je razvio CHANEL FACTORY 5, revolucionarno iskustvo koje je omogućilo proizvodnju potpuno nove kolekcije s jedinstvenim sastojkom N°5. Sedamnaest limitiranih proizvoda nadahnutih svakodnevnim predmetima tako će postati podsjetnik na to da N°5 i danas ima ogromnu moć transformacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CHANEL FACTORY 5 simbolizira povratak suštini pristupa koji je pokrenula kultna Gabrielle Chanel. Kolekcija proizvoda reperezentirati će njezinu želju da prekrši kodekse i oslobodi se ograničenja. Kroz ovaj koncept CHANEL predlaže povratak originalnom dizajnu N°5 parfema, koje je bilo jednostavna laboratorijska boca, funkcionalni objekt koji je postao luksuzan i ikoničan. Tako CHANEL FACTORY 5 slavi činjenicu da je ideja o prvoj bočici i dalje prisutna tijekom svih ovih godina i prati N°5.

Neki od proizvoda koje ćete pronaći u CHANEL FACTORY 5 kolekciji su: CHANEL gel za tuširanje, CHANEL losion za tijelo, CHANEL ulje za tijelo , CHANEL krema za tijelo i brojni drugi CHANEL proizvodi.

CHANEL je svoju industrijsku scenografiju za CHANEL FACTORY 5 kolekciju postavio u najveće svjetske gradove u sklopu zabavnih pop-up događaja. Ovi događaji, zamišljeni kao tematski parkovi posvećeni N°5, vode ljude u svijet koji miješa crno-bijeli N°5 identitet i jarke boje pop kulture. Zabavno iskustvo daje mogućnost upoznavanja sa 17 proizvoda iz limited CHANEL FACTORY 5 kolekcije.

No, CHANEL je na njihovoj službenoj stranici chanel.com osigurao i digitalnu verziju eventa za sve one koji žele online istražiti 17 limitiranih proizvoda njihove nove kolekcije.

Proizvodi su već danas dostupni putem CHANEL službene stranice.

***
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak
Foto: Promo

 

ZDRAVLJE I NJEGA , 1.7.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike