Nova kolekcija lakova za nokte brenda CHANEL inspirirat će vas na igru s bojama - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Nova kolekcija lakova za nokte brenda CHANEL inspirirat će vas na igru s bojama

Tekst:

Bonjour.ba/PR

BEAUTY SAVJETI
3.5.2023.

I ovog proljeća luksuzna beauty kuća CHANEL zaljubljenicima u svijet ljepote poslala je poruku bojama. Pa tako, posljednja kolekcija LE VERNIS dolazi u raskošnoj lepezi od 24 upečatljive nijanse, a čak 17 njih spada u novitete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovom proljetnom kolekcijom koju obilježavaju najljepše živopisne nijanse CHANEL želi ispuniti želje dama različitog stila. CHANEL Makeup Creation Studio svoju kreativnost predočio je bogatom i impresivnom kolekcijom koja odgovara svakom raspoloženju i emociji. 

Kako poručuju iz brenda, riječ je o 24 nijanse u rasponu od onih živih pa sve do onih tajanstvenih. Upravo time željeli su dati svakoj osobi prostor da izrazi svoj kreativni duh.

Kolekcija je usredotočena na pet glavnih boja koje prenose emocije i daju pojedinom laku vlastite karakterne osobine.

Boje koje daju energiju

Riječ je o blistavim nijansama koje u instant podižu energiju - vatreno crvena, živahna fuksija ružičasta i svijetli koralj, intenzivna boja šljive.

Boje koje smiruju

Kako brend otkriva riječ je o bojama služe kao blaga utjeha. To su one nježne neutralne nijanse koje potiču smirenost - svijetlo ružičasta kao i nude latte nijanse.

Boje koje donose radost

To su one svježe, lagane i optimistične nijanse koje ohrabruju razigranost i nestašnost - nebesko plava, svježa lila, žuta.

Boje koje remete

One koje krše pravila da bi uspostavile vlastita. Suptilno prigušene i prigušene nijanse koje se ne uklapaju u kalup. Između dva svjetova, između dvije nijanse: od terakote prožete ružičastom do androgine siva s kaki naglascima.

Boje koje daju snagu

Kreirane tako da zrače pozitivnom energijom: tri asertivne i primamljive nijanse crvene. Kao završni detalj, odnosno kao dašak luksuza brend je ponudio svečanu zlatna nijansa koja zaokružuje paletu.


* * *
Foto: Chanel Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci