CHANEL otkrio novo lice za jedan od najprodavanijih muških parfema - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

CHANEL otkrio novo lice za jedan od najprodavanijih muških parfema

Tekst:

Bonjour.ba/PR

BEAUTY SAVJETI
15.5.2023.

Timothée Chalamet, američki glumac francuskih korijena predstavljen je kao novi ambasador kultnog mirisa BLEU DE CHANEL francuske luksuzne beauty kuće CHANEL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dinamičnom, sirovom i profinjenom energijom, 27-godišnji glumac stekao je stekao svjetski ugled još na samom početku svoje karijere. Svojim odvažnim stilom i besprijekornim šarmom, Timothée Chalamet utjelovljuje vizionarski duh sljedećeg poglavlja mirisa BLEU DE CHANEL. On predstavlja muškaraca koji se ne ograničava granicama koje život postavlja i koji gleda izvan okvira.

Meteorski uspon Timothéea Chalameta do međunarodnog priznanja započeo je filmom iz 2017. pod nazivom Call Me by Your Name čiju režiju potpisuje Luca Guadagnino. Uloga je to kojom je Timothée zaradio nominacije za najprestižniju nagradu u svijetu kinematografije - Oscara za najboljeg glumca, kao treći najmlađi nominirani u toj kategoriji ikad.

U kratkom vremenu, talentirani Timothée Chalamet kreirao je sjajan životopis bogatih i raznolikih izvedbi radeći zajedno s nekim od najuglednijih autora iz svijeta filma, a zatim se ovaj glumac se poigrao i u off-broadwayskom kazalištu. Naime, Timothée se može pohvaliti i ulogama u popularnim filmovima Interstellar iza kojeg stoji Christopher Nolan, Lady Bird i Little Women, Beautiful Boy, The French Dispatch, Don't Look Up, međunarodnim blockbusterom Dune, kao i filmom Bones and All.

Kasnije ove godine ponovno će glumiti svoju glavnu ulogu u dugoiščekivanom nastavku filma Dune i utjeloviti istoimeni lik u Wonki, filmskom glazbenom prednastavku romana Roalda Dahla iz 1964. godine - Charlie i tvornica čokolade. Glumac će zatim glumiti i glazbenika Boba Dylana u filmu A Complete Unknown. Režiju filma potpisuje James Mangold, a snimanje filma počinje ovog ljeta.

Prkoseći predrasudama muške parfumerije, nadolazeća kampanja obilježava prekretnicu za mladog glumca kao i za kuću CHANEL. Ovom suradnjom stvaraju novo razdoblje za njega kao modernu ikonu te nasljeđe kultnog mirisa BLEU DE CHANEL.

Reklamna kampanja BLEU DE CHANEL s Timothéeom Chalametom u glavnoj ulozi, koju je snimio Mario Sorrenti bit će objavljena u 06. mjesecu 2023. te će na jesen službeno izaći film o kampanji u režiji Martina Scorsesea. 

* * *
Foto: Chanel Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci