Celine nakon 55 godina pauze ima novi parfem. Evo što trebate znati o njemu.

BEAUTY SAVJETI
21.8.2019.

Prvi parfem modne kuće Celine kreiran je 1964. godine, nazvan je Vent Fou te ima note ruže, jasmina i galbanuma. Nakon 55 godina pauze, ponovno su zakoračili u beauty industriju i predstavili novu liniju parfema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj korak pripomogao je da bend Celine, osim na modnoj pisti, ostavi i snažan trag u povijesti ljepote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihova mirisna kolekcija projekt je realiziran tijekom modnog mandata dizajnera Hedi Slimane. Hedi je i tijekom svoje prethodne uloge kreativnog dizajnera kuće Dior Homme također bio inicijator predstavljanja novog parfema u potpisu brenda. Rezultat - Maison Christian Dior parfem u potpisu kuće Dior Homme koji je dodatno pridonio promociji njihove stilske vizije.

Hedi Slimane

S obzirom na to da je Hedi prepoznatljiv po ljubavi prema unisex modi, dizajnirao je kolekciju parfema 'Haute Parfumerie' koja donosi miks tradicionalnih ženskih i muških nota. Linija se sastoji od 11 različitih parfema – osam namijenjenih za dan, a tri za večer. Inspirirani su pariškim noćnim klubovima i mirisnim notama koje su bile popularne 70-ih godina. Svaki parfem budi nostalgiju, a osnove mirisne note su iris, ruža i mahovina.Posebnu pozornost pridali su i dizajnu bočice – donosi miks višegodišnje francuske tradicije izrade stakla i modernog dizajna. Inspirirana je minimalizmom i art deco stilom što se vidi i kroz detalje u boji zlata koji krase bočicu. Dio parfemske linije će biti dostupan za kupovinu do kraja godine na njihovoj službenoj web stranici, dok će u potpunosti biti predstavljena početkom naredne godine.

Ne sumnjamo da će naći put do kozmetičkih torbica brojnih dama i muškaraca.
 

BEAUTY SAVJETI , 21.8.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

fashionista.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno