Novi CineLady u znaku filmske poslastice o kojoj svi pričaju! Donosimo detalje! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Novi CineLady u znaku filmske poslastice o kojoj svi pričaju! Donosimo detalje!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

FILMOVI & SERIJE
25.1.2023.

Dolazak novih filmskih naslova redovno probudi uzbuđenje i posebnu radost, posebice tijekom hladnije sezone kada svoja druženja planiramo u zatvorenom, na nešto toplijim mjestima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


S obzirom da su se temperature spustile, odlučili smo se ovog puta na nešto drugačiju, a opet veoma zabavnu ideju za savršen #girlsnight.
Sada je idealno vrijeme da krenete osmišljavati idealan plan za druženje s djevojkama.


Kako na najbolji način obilježiti drugi mjesec s najdražim damama?

Mnogi će se složiti da je jedan od boljih načina za odmor i uživanje, druženje s prijateljicama uz zabavnu projekciju na filmskom platnu. Smiješne, napete i uzbudljive scene koje zajedno doživite, često su tema sljedećih druženja. Upravo zato nastavci popularnih filmskih naslova veoma su dobar razlog da u svojoj chat grupi s prijateljicama pošaljete poruku o nešto drugačijoj ideji za zimsko druženje. 
Zato smo i zavirili na CineStar stranice gdje smo saznali više detalja o CineLady druženju koje rezerviramo za 7.2. s dragim damama.


Čarobni Mike se vraća na filmska platna

Vijest koja je krajem prethodne godine oduševila mnoge jest ta da je popularni film Čarobni Mike dobio svoj nastavak, te da popularni hollywoodski glumac Channing Tatum ponovno utjelovljuje slavnog lika pod imenom Mike Lane. Naime, obožavateljice filma koji je svjetlo dana službeno ugledao 2012. godine, te uspješnog nastavka iz 2015., ovih dana moći će uživati u posljednjem dijelu ove filmske franšize.

Što možemo očekivati od posljednjeg dijela ove filmske franšize?

Selma Hayek koja u ovom nastavku utjelovljuje ženski glavni lik, otkrila je da 'Čarobni Mike: Posljednji ples' donosi jednu snažnu ljubavnu priču. Naime, producenti su podijelili da će radnja filma ostati mala tajna kako bi obožavatelji mogli očekivati neočekivano.
Uz činjenicu da je ovo posljednji dio trilogije sigurni smo da ovaj dugometražni film ponuditi mnoštvo napetih, ali i uzbudljivih scena.

Rezervirajte #girlsnight uz Čarobni Mike: Posljednji ples

U mjesecu ljubavi, planiramo i druženja s prijateljicama, stoga datum 07.02. zabilježite u svom kalendaru za pretpremijeru filma 'Čarobni Mike: Posljednji ples' na CineLady eventu u Sarajevu, Banjaluci, Bihaću, Prijedoru, Mostaru, Tuzli i Zenici s početkom u 20 sati. 
Sve dame očekuju prigodni pokloni partnera i piće dobrodošlice, a na vama je da se odlično zabavite.
Ne sumnjamo da ćete kreirati nezaboravne uspomene.
Vidimo se! 


* * *
Foto: CineStar Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci