Calvin Klein setovi rublja su bezvremenski klasik. Evo gdje ih nabaviti u BiH. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Calvin Klein setovi rublja su bezvremenski klasik. Evo gdje ih nabaviti u BiH.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
21.1.2024.

Calvin Klein setovi rublja postali su kultni komadi koji donose savršenu modnu bazu outfitima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Njihovi setovi prelaze granice klasičnog rublja nošenog isključivo iz funkcionalnih razloga i u svrhu ugodnosti nošenja. Iako su pretežno izrađeni od pamuka i imaju klasičan kroj (najčešće predstavljen kroz nekoliko temeljnih tonova poput crne, bijele i sive) uspjeli su se utkati u svaku modnu priču kao statement komad.

 Kako? Zahvaljujući širokoj elastičnoj traci s prepoznatljivim i minimalističkim Calvin Klein logom. Neki ga biraju nositi gotovo kao statusni simbol, drugi pak kao dozu buntovništva kroz rublje koje izviruje ispod odjeće. Upravo takav, pomalo buntovnički, ali timeless karakter, brend već godinama gradi kroz svoje reklame.

 Čitav svijet već danima bruji o fotografijama glumca Jeremy Allen Whitea, kao i onima s umjetnicom FKA twigs (kampanja s FKA twigs je nažalost zabranjena, ali svejedno je osvojila fanove diljem svijeta). Kroz ta dva editorijala, Calvin Klein setovi rublja su dodatno učvrstili svoj status kultnog modnog dodatka, koje nosimo u zamjenu za rublje skriveno ispod odjeće.


Foto: @fkatwigs

Foto: @calvinkleinNekoliko bazičnih setova u akromatskim tonovima pronašli smo i u BiH. Uz tri bezvremenska pamučna klasika, pronašli smo i upečatljivi set koji donosi idealan spoj ležernosti kroz široke elastične trake, u kombinaciji s elegantnom čipkanom bazom rublja.


4 Calvin Klein seta rublja koji su naši favoriti
Izaberite svoj favorit, dopustite da pomalo izviruje ispod odjeće i tako ga učinite statement modnim dodatkom u svojim kombinacijama. 

* * *
Foto: Aida Ćatić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno