Znamo gdje u Sarajevu možete kušati jednu zabavnu i unikatnu japansku poslasticu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Znamo gdje u Sarajevu možete kušati jednu zabavnu i unikatnu japansku poslasticu

Tekst:

Arijana Bošnjak

GOURMET
28.5.2024.

Market Bubble Waffle, smješten na adresi Sime Milutinovića 3, u srcu Sarajeva, postao je nezaobilazna destinacija za sve sladokusce u potrazi za jedinstvenim poslasticama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Njihovi waffli, mekani i puni okusa, osvojili su srca posjetitelja, a novi dodatak njihovom jelovniku, Taiyaki Fish, učinio je Bubble Waffle Market ponudu još zabavnijom i još više neodoljivom.
Taiyaki Fish je japanska poslastica koja je stigla u Sarajevo s jedinstvenim twistom koji nudi Bubble Waffle Market. Riba, koja je simbol sreće i obilja u japanskoj kulturi, sada dolazi u obliku mekanog waffla punjenog Nutellom, bijelom čokoladom ili kremom od vanilije.

Ovaj neodoljivi desert upotpunjuje se kremastim sladoledom u različitim okusima poput čokolade i Oreo mrvica, vanilije i plazme ili jagode, stvarajući harmoniju okusa koja će zadovoljiti i najzahtjevnije nepce.
Simpatične dekoracije na desertima pričaju posebnu priču za svaki od novih proizvoda, stvarajući ne samo ukusan zalogaj, već i vizualni doživljaj.
Uz to, njihov interijer osvaja svojom fotogeničnošću i ugodnom atmosferom, pozivajući posjetitelje da se opuste i uživaju u svakom trenutku provedenom u prostoru Bubble Waffle Market. S toliko različitih kombinacija okusa i tekstura, Bubble Waffle Market postao je adresa kojoj ćete se sigurno rado vraćati kako biste ispunili svoju želju za slatkim i unikatnim delicijama.


* * *
Foto: Bubble Waffle Market Sarajevo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno